Bine ati venit in comunitatea asistentilor medicali din Romania.
Spuneti salut si cateva cuvinte pentru inceput. Mai tarziu puteti folosi forumurile pentru a discuta pe teme specifice. Daca aveti dificultati in intrebuintarea forumului, instructiuni gasiti aici http://www.injectia.ro/faq.php
salut tuturor!
buna ziua
Bine ati venit Morosanu si ManianaSper sa va placa aici. Tocmai ce ne-am ugradat la un script profesional ...
Vot mai veni multe noutati![]()
Salut tuturor, ma bucur ca v-am gasit.
bun venit Corina si ma bucur tare mult ca ne-ai gasit![]()
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy
salut la toata lumea.sunt bucuroasa ca am aflat de voi
Bine ai venit Iulia![]()
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
salutare cred k sunt cel mai nou membru al acestui site.un aspirant la titlul de asistent medical as dori sa stiu daca mai sunt si alti asistenticare urmeaza anul urmator sa dea sau sunt in anii mai mici pt a obtine cateva informatii de la ei..o zii buna!
Bine ai venit. Parca mai era cineva ce intreba la fel ca tine ...
Poti eventual sa faci un subiect nou cu intrebarea ta si poate se gaseste cineva sa te ajuteEventual in forumul studentilor: Studentie
Bafta.
Buna tuturor,
Ma bucur ca am cu cine vorbi despre visul meu de a deveni asistenta medicala.
Visul il am de cand eram mica, dar abia acum am reusit sa ma inscriu la postliceala sanitara mai ales cand am aflat ca ies la pensie la 65 de ani.
Avand in vedere ca am 45 de ani, sper sa apuc sa termin scoala si sa si reusesc sa ma angajez in sistem inainte de a ma ramoli complet.
Va pup.
Bine ai venit Rodica![]()
Te ramolesti cand nu mai faci nimic si nu la o anumita varsta. Plus ca asistenta te pensionezi daac lucrezi la stat. La privat poti sa lucrezi pana la +100 de ani daca poti![]()
Si e de recomandat un privat decat la stat (poate nu din prima dar nu e nici asta o regula).
Bafta
Hello!
VERDE....VIGILENTA...VIATA
bine ai venit pe la noi![]()
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy
BUNA!tuturor!!!
Bine ai venit Anamary![]()
buna! ma numesc vranceanu ovidiu sunt asistent medical la primire urgente tg neamt.
ma bucur ca ne-ai gasit
te asteptam sa vii cat mai des pe la noi![]()
Bine ai venit Ovidiu![]()
salut la toata lumea
Bine ai venit pe forum Andrei.
hy tuturor ;) as dori si eu niste informatii despre cum e in uk ..ca asistenta. iar daca nu esti cu agentie,,ce sanse ai sa afli de lucru in domenii diferite?.... orice sfat e binevenit...va multumesc
salutare...la toti..
Salutare....si mult succes
Salutate tuturor...si bine ca v-am gasit....sper sa avem subiecte interesante
Sunt anul 3 la o post-liceeala sanitara,i-mi caut un loc intr-un spital dar cam greu.Sunt dezamagita .
salutare tuturor si ma bucur ca ne-ati gasit![]()
toby...iti pot da eu mai multe informatii despre cum poti sa lucrezi in UK ca si as.medical
idmess : camarra_2081
salut
Bine ai venit R71 pe forum. Am mutat eu pe subiectul cu saluturi mesajul tau pentru ca sta mai bine aici![]()
Salutari la toata lumea...Eu sunt din Iasi si lucrez in stomatologie.Va pup si sper sa avem discutii interesante despre meseria de asistent,si despre tot ce implica ea![]()
salutari andrara si bine ai venit![]()
Buna ziua.
Bine ai venit pe injectia.ro cattie![]()
buna ziua la toata lumea sunt noua
bun venit ambra![]()
salutare!sunt asistenta med. principala, lucrez de 10 ani la anestezie si acum sunt studenta in anul 1 la AMG, filiala Bacau.
Buna! Sunt asistent medical principal,lucrez de 12 ani la spitalul de urgenta roman. Intrebare? Studiile universitare sunt la umf iasi filiala bacau la stat sau la particular?multumesc anticipat pentru raspuns
Bookmarks