+ Raspundeti subiectului
1 la 24 din 24 m.
    La primele mesaje dana Halmaceanu este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    08-07-08

Lucru in strainatate ca asistent medical

Buna tuturor!!!Intentionez sa plec cu contract de munca in Belgia,cu ajutorul unei firme de recrutare din Iasi(are sediu si in Bucuresti)care se numeste "MOVING PEOPLE"(din cate am inteles de la ei firma se numea inainte Eurojobs).Va rog sa imi raspundeti... daca stie cineva ceva legat de ei.Mi-au cerut toate actele in original (...si pt ca au fost destui cei care au fost inselati de astfel de firme mai bine intreb pe toata lumea...)si pt ca nu am mai fost plecata nu vreau sa fiu pacalita.Daca stie cineva ...ceva ...orice...ii multumesc anticipat!!!!

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Nu cred ca e OK sa dai acte original unei firme ...
    Eventual sa le aduci sa le confrunte cu copiile pe care i le lasi.

4. .
    La primele mesaje viorican este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-01-10
    SALUT!
    Sunt nou venita pe acest forum.De 27 de ani lucrez ca asistent medical OG
    in MATERNITATE.Doresc sa schimb ROMANIA cu ITALIA.Va rog sa-mi spuneti,daca cineva stie,cat de usor pot gasi un post tot pe OG in Italia si care sunt etapele.

6. .
    dya
    dya este offline
    La primele mesaje dya este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    11-07-10
    Loc
    Hunedoara

re: Lucru in strainatate ca asistent medical

Citat Publicat initial de dana Halmaceanu
    Buna tuturor!!!Intentionez sa plec cu contract de munca in Belgia,cu ajutorul unei firme de recrutare din Iasi(are sediu si in Bucuresti)care se numeste "MOVING PEOPLE"(din cate am inteles de la ei firma se numea inainte Eurojobs).Va rog sa imi raspundeti... daca stie cineva ceva legat de ei.Mi-au cerut toate actele in original (...si pt ca au fost destui cei care au fost inselati de astfel de firme mai bine intreb pe toata lumea...)si pt ca nu am mai fost plecata nu vreau sa fiu pacalita.Daca stie cineva ...ceva ...orice...ii multumesc anticipat!!!!
    Buna vad ca ai postat mai demult si cine stie daca ai mai intrat pe aici dar poate mai intri sa ne spui daca ti-ai facut actele cu aceasta firma nu de alta dar si eu am oferta de la ei si de 3 saptamini stau in dubii.
    Mai este cineva care a plecat cu aceasta firma sau care lucreaza deja in Belgia partea flamanda daca da poate dati niste detalii si pe aici.

8. .
    La primele mesaje AsistAnca este pe drumul cel bun Avatar AsistAnca
    Data inscrierii
    21-01-11
    un raspuns din partea danei ar fi binevenit... chiar sunt curioasa care sunt oportunitatile afara. e greu sa pleci ? ce se cere... ce se echivaleaza.. se mai dau acolo teste dupa ce ajungi ?
    si nu inteleg de ce lumea pleaca prin firme de genul asta. rolul lor e de a te goli de bani. plecati pe cont propriu, mai ales ca acum e mult mai simplu de cand Romania e membra UE.

10. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Hai mai.. si te duci si te cazezi, si si-ti gasesti ca asistent serviciu.. e prea usor, viata nu e un film!

12. .
    La primele mesaje parabone29 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-10-10
    Citat Publicat initial de cristian21 View Post
    Hai mai.. si te duci si te cazezi, si si-ti gasesti ca asistent serviciu.. e prea usor, viata nu e un film!
    ea se referea la faptul ca nu are rost sa apelezi la tot felul de firme de recrutare, care iti iau comisioane pentru toate nimicurile...cu putina minte si timp....se poate si pe cont propriu

in fine...fiecare dupa cum il duce mintiuca.

14. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Ia zi prietene, cum ai vedea tu ca se poate angaja cineva ca asistent, tocmai din Romania, in strainatate.

Orasul in care stau e treaba mica, la tot sensul.

E subdezvoltat.
    E manelist.
    E jegos.
    E scump.

16. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Pe aia de afara nu ii intereseaza de unde vii ci ce stii sa faci. Nu cred ca ai avea probleme.
    Am vazut ceva fete dragute pe acolo si nici nu imi parea un oras asa cum spui. Dar poate ca daca stai acolo vezi mai atent totul.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

18. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    Citat Publicat initial de cristian21 View Post
    Ia zi prietene, cum ai vedea tu ca se poate angaja cineva ca asistent, tocmai din Romania, in strainatate.

Orasul in care stau e treaba mica, la tot sensul.

E subdezvoltat.
    E manelist.
    E jegos.
    E scump.
    1.alegi o tara in care vrei sa profesezi...sa zicem Anglia...sau Italia.de la bun inceput se presupune ca stapanesti limba respectiva...''invat pe parcurs'' nu merge.aici ma refer la majoritatea tarilor UE...sunt cazuri, cum ar fi spitalele din statele nordice, care angajeaza personal medical strain fara a cunoaste limba, dar acestia sunt trimisi la cursuri de limba.dar asta e alta poveste.oricum, sa zicem ca cineva alege Anglia.

2.te documentezi asupra autorizatiei de munca.orice cadru medical trebuie sa stie ca, pentru a profesa in orice tara din Calea Lactee, are nevoie de autorizatie.sau libera practica, mai pe romaneste.acum...cine elibereaza autorizatia asta?...in unele cazuri Ministerul Sanatatii din statul respectiv, in alte cazuri, Ordinul Asistentilor Medicali.sa luam exemplul nostru, e vorba de NMC...apropo am explicat pe alt topic..cum am procedat eu sau cum as proceda din nou....daca as dori Anglia.

3.ai gasit tara..ai aflat cine iti poate da autorizatia...ce faci acum?...intri pe site-ul lor..BINGO!...daca nu gasesti toate informatiile necesare sau esti confuz cu privire la ele...ii contactezi...prin e-mail.A PRIMI AUTORIZATIA DE PRACTICA INSEAMNA DE FAPT A-TI ECHIVALA STUDIILE.asta poate fi un proces rapid sau indelungat...depinde de scoala pe care ai absolvit-o, cand(dupa sau inainte de 2007), ce experienta ai...fiecare stat UE se ghideaza dupa DIRECTIVA CE 2005/36..pe care, prietene, ti-o recomand sa o cercetezi.

4.ai primit autorizatia de munca..esti barosan.acum nu mai ramane decat sa cauti de munca...cum faci asta?..te scarpini putin in cap...ca sa-ti amintesti ca natura ti l-a asezat pe grumaz...si intri pe Google.cauti site-uri de specialitate...sau intri chiar pe site-urile spitalelor...e f simplu...trebuie doar sa cauti...sa zicem ca intri pe site-ul unui spital privat...sau nursing home....cauti ''careers'' sau ''employment'' sau ''recruitment'' sau ''jobs''...si apar job-urile....uneori se poate aplica direct pe site, completand formularele, sau, alteori, se poate aplica trimitand un CV, evident in limba tarii respective, pe email.

5.acum..depinde si de tara unde vrei sa lucrezi...in unele state din UE cetatenii romani au nevoie de PERMIS DE MUNCA...in altele nu...in unele permisul de munca necesita multe formalitati si ii sperie pe angajatori, facandu-i sa renunte in a mai procesa aplicatia ta...in altele, e mai usor...

cam asta ar fi in mare...explicat ca la aia mici....cum cineva poate gasi de munca in UE...e o prostie sa apelezi la firme de recrutare, mai ales cele romanesti.

ai nevoie doar de internet si timp liber sa trimiti zeci de cv-uri.
    Modificat ultima data de parabone29; 02-03-11 la 13:45.

20. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    ca sa aduc o completare...este mult mai usor sa descoperi job-urile disponibile in VEST, decat in Romania.sistemul public sanitar din Romania nu are o baza centralizata a job-urilor.daca un medic sau asistent medical din Cluj ar dori sa se angajeze la spitalul judetean din orasul tau mic, jegos, manelist si scump...nu ar avea unde sa caute job-urile disponibile.

pe cand..in VEST...majoritatea au un site unde sunt postate toate job-urile.

numai bine, prietene.

22. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Mda.. O sa vad peste ani, cand voi avea diploma in mana.

24. .
    Ucenic timid Moderator clari este pe drumul cel bun Avatar clari
    Data inscrierii
    12-03-10
    Loc
    Rm.Valcea
    tin sa multumesc lui parabone ptr toate informatiile ...
    iar in ceea ce ai spus tu cristian21 despre RM.Valcea ,nu stiu unde mai exact locuiesti tu dar nu cred ca in RM.Valcea ptr ca eu nu cunosc un oras mai curat si mai frumos decat el ,nici pe departe nu este jegos, subdezvoltat nici atat ...
    mai manelist ca alte orase ,nu cred ca e ,si pe urma daca nu-ti plac manelele nu le asculti,nu te forteaza nimeni...
    Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy

26. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Dar tu esti pe servici nu in Ramnicu Valcea, cred ca nu-ti mai amintesti ce balti, si noroi e pe trotuar.
    Si plin de manelisti!

28. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    5.acum..depinde si de tara unde vrei sa lucrezi...in unele state din UE cetatenii romani au nevoie de PERMIS DE MUNCA...in altele nu...in unele permisul de munca necesita multe formalitati si ii sperie pe angajatori, facandu-i sa renunte in a mai procesa aplicatia ta...in altele, e mai usor"

Deci, trimiti cv-ul , te cheama la interviu , treci de interviu si ajungi in punctul in care angajatorul isi da seama ca trebuie sa faca niste demersuri pentru a te angaja si ................se razgandeste.Ce faci? Ca te-a dus mintea pana aici,nu? A,dar poate ne spune Parabone!

30. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Cine face ceva pentru cineva in ziulica de astazi?

32. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    Citat Publicat initial de Gabi View Post
    5.acum..depinde si de tara unde vrei sa lucrezi...in unele state din UE cetatenii romani au nevoie de PERMIS DE MUNCA...in altele nu...in unele permisul de munca necesita multe formalitati si ii sperie pe angajatori, facandu-i sa renunte in a mai procesa aplicatia ta...in altele, e mai usor"

Deci, trimiti cv-ul , te cheama la interviu , treci de interviu si ajungi in punctul in care angajatorul isi da seama ca trebuie sa faca niste demersuri pentru a te angaja si ................se razgandeste.Ce faci? Ca te-a dus mintea pana aici,nu? A,dar poate ne spune Parabone!
    stii ce faci?..ce a facut Parabone cand a trecut si prin faza descrisa de tine mai sus...mergi mai departe.trimiti CV in continuare pana vei gasi un angajator.

eu renunt sa mai scriu pe topicul asta...cine gandeste in felul cum ganditi voi, niciodata nu va reusi..ma rog,nu de unul singur.

numai bine.

34. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    nu mai bine se inchide topicul asta?...
    Modificat ultima data de parabone29; 11-03-11 la 05:01.

36. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    Nu se inchide topicul cand vrei tu , am vrut sa spun ca nu toti cei care vor sa plece au sansa ta , unii mai apeleaza si la firme , ca sunt atatea demersuri de facut.
    Oricum, lasand la o parte temperamentul tau coleric, tin sa-ti multumesc pt. informatii si,dupa ce-ti trece supararea, mai revino, ca sunt putini cei care trec pe aici.

38. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22

40. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    bine dragilor....faceti cum vreti...lumea e rea si nu ne vrea...asa si pe dincolo...cu mentalitatea asta se ajunge departe.

42. .
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Parabone nu caut sa ma cert, te rog sa ma crezi. Am scris mesajele la modul propiu, chiar nu te ajuta nimeni in ziua de azi.. Iar ca a profesa in alta tara e mai bine prin o firma de recrutare, avand un contract la baza, si date concrete.

La TV am vazut ceva legat de Cluj ca ar fi fost pentru recrutare in prezent.

44. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Sunt multi factori implicati in decizia cum este mai bine, prin firma sau direct. Fiecare are avantaje si dezavantaje si trebuie sa vezi cum iti convin. O varianta care pare ideala pt cineva poate fi cea mai proasta solutie pt altul.

Trebuie gasita solutia care ti-se potriveste tie cel mai bine. Nu judeca pt altii (cum ca aceasta ar fi cea mai buna solutie) pt ca nu stii ce vor.

Evident ca sunt unele avantaje ale variantei pe cont propriu dar nu multi o pot urma si de asta exista firmele. Nu este nici una gresita si este bine ca sunt mai multe optiuni. E mult mai bine cand ai de ales.

Daca am fi avut optiuni de la cine sa avem gaz si curent electric in casa am fi avut alte preturi la aceste utilitati.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

46. .
    Ucenic timid Catania este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-06-11
    Eric, multumim pentru filmulet.

48. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. programul de lucru
    De `stephania in forumul Asistenti medicali in spitale