Prefer cursurile on line,chiar daca le platim si pe acstea,scapam de imbulzeala de la sediile OAMMR,unde chiar isi bat joc de noi si unde mai pui ca le platim si taxa.Cine mai stie de alte cursuri on line?cele de la OAMMR Cluj mai sunt valabile si anul acesta?Cel cu infectiile nozocomiale l-am facut,mi-a mai ramas celalalt cu atitudinea as med etc. :?:
te sfatuiesc sa incerci pe site OAMMR bucuresti,daca este din bucuresti. Sunt niste 8 cursuri extrem de bine realizate,si au suficiente credite plus ca mai si inveti cite ceva din ele.
succes!!!!!!!!!!
dar cele de la OAMMR-Bucuresti sunt valabile si pt cei "din provincie ", asa ca mine?
Cursurile on-line ale OAMMR Bucuresti sunt valabile doar pentru Bucuresti,si acest lucru datorita D-lui Georgescu-seful care nu se intelege cu nimeni,el este mai presus de toti,dupa cum spune.
Consecinta,o adeverinta in urma acelui curs on-line semnata doar de dinsul care nu are nici o valabilitate in afara Bucurestiului.Cu parare de rau pentru colegii din provincie!!!
da Mai sunt valabile cursurile de la oammr-cluj Mai sunt 2 cursuri in afara de cel cu Infectiile nosocomiale Sunt comod de obtinut aceste credite mai ales daca nu ai timp de umblat la cursuri Mai e si abonamentul la revista Ars medica ... Bafta![]()
cine stie simpozioane in cluj sau altundeva unde se pot obtine credite il rog sa ma anunte pe mail simina.maria@yahoo.com Ms![]()
Mai stie cineva ceva despre cursurile on-line , a mai aparut ceva , ceva care sa fie valabile si pentru provincie?
buna dya,
despre cursurile on-line iata ce am gasit pe situl oammr-Bucuresti :
"OAMGMAMR NU MAI CREDITEAZA CURSURILE ON-LINE, conform noului Program National de Educatie Medicala Continua aprobat in sedinta Consiliului National de la Sovata, din perioada 19-21.03.2009."
poti intra si tu aici http://www.oammrbuc.ro/CursuriOnline.php
Pe curand !![]()
Nici OAMMR Neamt nu mai crediteaza cursurile online. Si mie mi se pare aberant.
Bookmarks