am terminat o postliceala de farmacie acum 2 ani si din motive obiective nu lucrez in domneniu medical
as vrea sa stiu si eu daca dupa atata timp mai am dreptu sa profesez
posed autorizatia de libera practica
buna,
Ca o sugestie pentru oganizarea informatiei pe forum cand faci un subiect nou e bine sa treci in titlu subiectul pe scurt.
Asa e mai usor de urmarit discutia.![]()
Parerea mea:ai dreptul sa profesezi,dar nu cred ca vei trece de interviu :shock:
ce legatura au conostiintele acumulate cu parerea despre sistemu sanitar din romania..............stiu daca vb liber despre ceva la noi in tara esti blamat nui asa domnu sau doamna (nu imi dau seama dupa nik) infectioasespbz?
asa ca nota informativa pentru tine am trecut interviuri dar viata e dura cu fiecare sau cu tine nu a fost?
te rog frumos nu ma mai ataca ca sincer eu nu te-am atacat desi daca as vrea as putea (eu am atacat sistemu si unii oameni ok?) sa ai parte de numai bine in viata...................si mai ale multa sanatate ca e cea mai buna deca toate.............
Ar trebui sa-mi multumesti ca am avut rabdare sa citesc ce-ai scris.
scuze infectioasespbz eu te-am pus isa imi citesti articolul e o tara libera fiecare face ce vrea ma repet nu ma mai ataca ca nu esti "Dumnezelul"sistemului................... deci vezi ce zici ca sincer nu team atacat si frumos ar fi sa nu ma ataci daca vrei sa vb putem si fara sa ne jignim sau u sti sa jignesti............... raspunde-mi cum ai fi reactionat u daca ai fi fost in situatia mea? ai fi tacu? eu nu prea cred ai fi facut ceva orice
Bookmarks