ma numesc kris ,sunt si eu asist med.acum momentan sunt in concediu crestere copil 2 ani.as dori sa stiu si eu daca stie cineva daca imi trebuie creditein aceasta perioada de 2 ani.unde as putea sa ma interesez.mai este cineva in aceasta situatie?daca fac cursuri on-line in aceasta perioada imi sunt recunoscute?multumesc pt ajutor.
[/b]
Kris
De credit nu stiu dar probabil nu vrei sa iei in conditiile de acum. Poate mai tarziu sa le vina mintea la cap bancherilor.
In ce priveste cursurile nu trebuie sa le faci pentru acumularea de puncte deoarece in perioada de concediu maternal nu trebuie sa acumulezi puncte.
Acum daca doresti sa le faci pentru a te mentine in forma este altceva.
Sa iti traiasca micutul/micuta![]()
din cate stiu eu ,in acesti 2 ani nu ai nevoie de credite.totusi trebuie sa platesti in continuare cotizatia la oamr. daca nu o platesti acum,te pune sa platesti din urma cotizatia cand reincepi munca,pt ca oricum treci pe la ei pt avizare.mai stiu de la mai tinerele mele colege mamici, ca atunci cand au reinceput serviciul a trebuit sa dea si o testare(te interesezi la personal),iar pt credite si cotizatie intereseaza-te la sediul oammr din judetul tau,poate chiat cu un telefon te poti lamuri.
Bookmarks