Buna seara tuturor,
Ma numesc Rafi Topor si sunt nou inscris in injectia.ro
Nu sunt asistent medical, ma ocup insa cu aparatura medicala.
Reprezint in Romania, printre altele, grupul suedez GETINGE, iar de peste 15 ani ma ocup cu aparatura medicala chirurgicala (instrumentar chirurgical, sterilizatoare, masini de spalat si dezinfectat, mese, lampi, etc...).
Am o colaborare foarte stransa cu Ordinul Aistentilor Medicali din Romania, derulam de mai multi ani cursuri de controlul infectiei - sterilizare pentru aistentele medicale, aceste cursuri fiind autorizate - omologate de Academia Getinge din Suedia si de Ordinul aistentilor Medicali din Romania.
Sunt gratuite (noi nu cerem niciun ban/taxa), il organizam in colaborare cu OAMR - filiala locala/judeteana, iar scopul este informarea, transferul de cunostinte, popularizarea normelor europene si nationale privind sterilizarea, spalarea - dezinfectia, controlul infectiei.
Intentionez sa particip la discutiile din forum, respectand caracterul obiectiv, impartial, neutru al informatiilor, obiectivul fiind acela al informarii - schimbului corect si obiectiv de opinii.
Am sa ma straduiesc sa va ofer cat mai multe informatii privind controlul infectiei (spalare, dezinfectie, impachetare, sterilizare, organizare cabinet, clinica, buna practica, etc...), sectiunea STERILIZARE si BLOC OPERATOR fiind cele la care intentionez sa ma implic. Sursa mea principala de informatii este Academia Getinge - Suedia, Academia Aesculapium Germania, legislatia romaneasca, experienta proprie din dialogul, schimbul de opinii cu medicii - asistentele cu indelungata experienta in domeniu cu care ma intalnesc pe perioada cursurilor.
M-as bucura sa pot ajuta.
Va doresc o seara placuta.