buna!!! ma numesc ana maria si ma bucur tare mult ca v-am gasit. poate ma poate lumina cineva sau mai exista persoane in aceeasi situatie. autorizatia am obtinut-o in 2005, ca debutant de atunci, policlinica ne-a trimis la diferite cursuri pentru a obtine credite, cel putin asa ne-au spus. cert este ca in dec 2008 m-am dus la oammr sa ma interesez de situatia mea pt ca sunt aproape de terminarea concediului de crestere al copilului, si am avut surpriza ca nu am nici macar un credit de 4 ani. dupa noua lege daca nu ai credite in ultimii 3 ani iti anuleaza dreptul de a profesa. stie cineva ce pasi am de urmat sa fiu in regula?unde ar trebui sa ma duc? va multumesc mult.
Buna, pe mine m-ai speriat deja.
Si eu am stat de 4 ani acasa pt ca am nascut 2 copii la diferenta mica si la anul in parilie tre sa incep serviciul.
si eu m-am uitat pe lsita cu cei cu credite si figurez cu 20 sau ceva asemanator, dar pe vremea aia, acu 4 ani abia incepuse isteri asta cu creditele.
Te rog, spune-mi si mie ce rezolvi, tu, eu trebuie sa refac ALP pt ca e expirata de mult.
Bookmarks