+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.
    La primele mesaje gemma este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    29-08-09

REGISTRATOR MEDICAL

Dragele mele,nu stiu daca cineva ma poate ajuta ,dar imi doresc foarte mult sa lucrez in sistemul sanitar ,insa din pacate ,pentru moment nu am nici un studiu pentru acesta .....lucrez in sitemul financiar si m-am saturat de calcule ,cifre etc.
    Anul acesta ,pentru ca este prea tarziu,merg pe ,,burta" ,insa anult viitor doresc sa frecventez facultatea de asistenti medicali si moase ....,dar pana atunci vreau sa lucrezi macar ca si registrator medical ,infirmiera ...ceva de genul asta ?
    Adresa mea de email si totodata id-l meu este : alina_80_25@yahoo.com.

Multumesc din suflet!

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Gemma
    Bravo pentru decizie.
    Lucrul in domeniul medical este dificil pentru ca e mai greu sa lucrezi cu oamenii decat cu cifrele. In schimb satisfactia este mult mai mare.

Iti recomand sa iti pui un CV pe www.medjobs.ro si sunt sigur ca vei gasi ceva. E bine sa lucrezi inainte sau in timpul facultatii pentru a capata experienta si nu in ultimul rand pentru a vedea daca iti place.

Acum ai o ocazie unica de a alege ce iti face placere sa faci pentru ca astfel lucrul va fi mult mai placut. ASta daca tot vrei sa schimbi ceea ce faci.

Iti recomand sa incerci si in cabinetul stomatologic. AIci e un mediu privat ce cred ca e platit mai bine si daca te intelegi bine cu medicul si cu eventual inca o colega atunci se chiama ca esti bine cu toti angajatii unitatii in care lucrezi

Bafta.

Bafta.

4. .
    La primele mesaje Ariana este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    17-11-10
    Din pacate, acum se cere ca registratorii medicali sa aiba diploma de asistent medical...

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18