Buna seara
Fiecare cu ce-l doare - e o vorba...
Cum am spus in primul post, in noiembrie o sa revin in tara si o sa incep cautarea unui loc de munca. As vrea niste sfaturi cum sa gasesc mai repede un loc de munca.
Mi-am facut 3 planuri de atac:
1. Am "colectionat" adrese de policlinici si cabinete si intentionez sa trimit peste tot cv-ul si scrisoare de intentie.
2. Voi anunta fostele colege ca sunt in cautare.
3. Trec pe la OAMMR sa vad anunturile (care din pacate-s rare).
Daca mai aveti si alte idei sau sfaturi, va multumesc
O solutie simpla este sa postezi anunturi pe
www.eugenol.ro daca doresti sa te angajezi intr-un cabinet de stoma
www.haluce.ro (forum pentru medici)
www.imed.ro forum pt studenti la medicina dar mai intra si medici
si www.ejobs.ro unde iti poti trimite un CV
Acum anunta toti prietenii , cunoscutii de intentia ta ca nu stii de unde sare iepurele.
Si bafta![]()
multumesc
Nu imi este foarte clar in ce domeniu cauti de lucru ! Eu zic sa te gindesti foarte bine ce iti doresti sa faci , pt. ca la ora actuala , sint posturi pentru asistentii medicali in absolut toate spitalele... , asa ca ...ramine doar sa te hotarasti tu ce vrei sa faci? sau ce esti in stare sa faci (fara suparare , dar sectiile de genul UPU , psihiatrie , ATI ,nu sint pentru oricine sau pentru orice virsta). Si daca nu gasesti sapt. asta , saptamina viitoare sigur sint examene pe post.
P.S. Depinde poate si de orasul in care iti cauti de lucru...
Succes si bine ai venit acasa !
Este vorba de orasul Constanta, unde nu sunt chiar asa multe posturi de asistent medical. Am terminat in 2001 postliceala ca asistent medical generalist si am lucrat o perioada in policlinica la obstetrica-ginecologie si apoi la medic de familie. Multumesc pentru sfaturi, stiu ca unele sectii sunt grele si momentan nu aspir la asa ceva. Poate dupa ce ma mai pun la punct cu unele tehnici si cunostinte medicale pe care, din lipsa de practica , le-am cam uitat.
sall...si eu am terminat asistent medical bft anul acesta si in constanta foarte greu cu locurile de munca.....
Bookmarks