Puteti scrie aici daca aveti probleme in utilizarea forumului si am sa ma straduiesc sa ajut.
Noul forum, cum se foloseste - sfaturi utile Posibil sa gasiti aici raspunsurile (sunt si poze explicative).
Modificat ultima data de injectia; 16-10-10 la 10:52.
Am marcat toate mesajele ca fiind citite.
Ulterior am vrut sa revad unele din ele.
Cum reaccesez mesajele desi le-am citit/marcat citite?
Rafi
Director STERISYSTEMS - Bucuresti
Ai la dispozitie mesajele din ultimele 24 de ore (linkul apare daca dai mesaje noi si iti apare mesajul ca nu mai sunt mesaje noi). Evident ca daca au trecut 24 de ore nu mai apar.
Altfel trebuie sa navighezi in forumurile respective si sa gasesti subiectele dupa titlu.
Daca sunt subiecte in care ai scris atunci poti apasa pe numele tau intr-un mesaj scris de tine si apare un meniu in care alegi mesajele scrise de tine si iti va afisa toate mesajele scrise de tine pe forum. Asa poti urmari ce si cum.
Sa nu uitam ca poti folosi si memoria browserului si dai inapoi de la buton (merge multe pagini inapoi dar doar pana inchizi browserul. Apoi trebuie sa mergi la history).
La subiectele de interes poti alege sa le urmaresti de la Uneltele subiectului (bara portocalie) si alege abonament. Astfel mesajele apar in subiecte urmarite in Panoul de control.
In timp voi mai instala si alte modificari ce vor usura navigatia dar pentru moment cam astea sunt disponibile.
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
anul trecut nu sau organizat examen de principariat la oamr,motive sau gasit ca nu sunt candidati suficienti,la medici sa putut organiza felicitari ca isi apara intersele,si atunci oamr apara interesele asistentilor,mie rusine de rusinea lor,cotizatia se plateste lunar,dar pentru puncte drebuie platit.
Alin, discutiile sunt organizate pe subiecte, mesajul tau nu are legatura cu tema acestui subiect, utilizarea forumului.
Cauta un subiect similar sau poti crea un subiect nou in forumul corespunzator.
Multumesc
bUna la toata lumea sunt nou pe forum tocmai am confirmat contul vreau insa sa incep un thread nou cu problmema mea am cautat peste tot in site si nu gasesc ceva de genul new thread
De pe prima pagina alege forumul corespunzator. Ajuns in el ai buton cu subiect nou in stanga sus si jos (la fel ca si cel de raspundeti subiectului).
Injectia, cand dai click sa vad utilizatorii activi imi apare urmatorul mesaj:
"Forumul spune:
anutzzaa, nu aveti permisiune pentru a accesa acest forum. Aceasta se poate datora mai multor motive:
Tipul contul dvs. poate sa nu aiba permisiunea sa acceseze aceste pagini. (Incercati sa editati mesajele altor utilizatori, sa accesati optiunile administrative sau alte privilegii oferite de forum?)
Contul dvs. poate fi dezactivat de aministrator.
Contul dvs. se afla in asteptarea activarii contului (activare prin emailul trimis catre dvs. sau de catre admin daca este activata aprobarea administratorului pentru conturi)
Astrele nu sunt favorabileGlumesc, daca nu ati descoperit cauza in lista de mai sus va rog sa ne contactati."
Cum se poate rezolva aceasta problema?
Pentru ca nu ai permisiunea sa vezi cine e online. Am sa modific eu setarile ...
De ce atunci cand accesez "mesaje noi", imi apare pagina eronata?
Cand accesez ultimele mesaje imi arata eroare...asta de cateva zile...la fel ca si Catania. Tu mai ai aceasta problema, Catania? Cum se poate rezolva?? :(
Nici cealalta problema cu vizualizarea utilizatorilor activi nu s-a rezolvat, injectia. :(((
Si la mine persista problema, din pacate.
De ce apar toti online?
Mii de scuze pt intarziere dar pe langa faptul ca am fost prins si sau plecat nu se putea rezolva usor. a necesitat upgrade la mai multe scripturi. Acum m-am intors la treaba. Daca mai sunt probleme reveniti. pare ca totul merge f bine .
Buna ziua.
fiti amabil, mi-am facut ieri inscrierea in Forum si tot incerc sa-mi pun o poza la avatar. Nu reusesc deloc spunandu-mi-se ca fisierul este invalid. Ma puteti ajuta va rog? Cred ca este 80 pe 80 pixeli.
Cu multumiri,
Antoneta
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema.
Bookmarks