+ Raspundeti subiectului
1 la 10 din 10 m.
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti

injectia.ro te poate ajuta si mai mult!

Scopul injectia.ro este de a crea o comunitate de asistenti ce se ajuta intre ei cu scopul de a fi mai buni profesional si moral si de ce nu, sa ne mai si glumim.

Dupa cum vedeti nu exista buget de promovare, singurul ajutor pe care il putem obtine in locul lui este de la noi.

Asa ca daca injectia.ro este o idee buna si iti place ajuta-ne sa o facem sa iti placa si mai mult. Cum?

Atasat mai jos este un fisier PowerPoint ce se poate lista la imprimanta. Daca lipiti aceste miniafise la intrarea in spitale, policlinici ....(acolo unde lucrati sau unde puteti pune asfel de afise) vom avea mai multi asistenti pe forum deci mai mult de discutat si invatat.

Este suficienti sa le spui si colegilor de forum dar impact mai mare are un afis (chair daca nu este facut profesional).

2. .
    La primele mesaje LO_MED_SRL este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-12-07
    buna ma numesc loredana sunt asistent medical lucrez intr-un cabinet de stomatologie si in paralel ma ocup si de ingrijiri medicale la domiciliu.
    sper sa gasesc pe cineva interesat de acest domeniu.m-ar interesa unde se pot face cursuri pe aceasta tema va urez o seara placuta

4. .
    La primele mesaje rodana100 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    08-02-08

help

buna!ma numesc Dana si lucrez ca asistenta medicala intr-o gradinita...
    as vrea sa fac niste cursuri de specializare si nu stiu unde sa ma adresez ...nu conteaza daca sunt de chirurgie, prim ajutor sau altceva.....
    lucrez de mult timp in gradinita si imi doresc sa fac mai mult.. ops: ..ma intelegeti, nu?multumesc ...si sper ca ma puteti ajuta...(sunt din craiova..daca are vreo importanta)

6. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    rodana bine ai venit

Vezi ca pe forum sun cateva reguli. Cea mai importanta este sa scrii la subiect intr-un topic. Adica aici este vorba de cum poti ajuta injectia.ro.

Daca ai un subiect nou care nu s-a mai discutat, cauta forumul la care se incadreaza cel mai bine si faci acolo un subiect nou.

Nu e nici o problema dar daca nu faci asa nu o sa mai intelegem nimic din subiectele de aici.

Citeste regulamentul si aici http://www.injectia.ro/forum/faq.php
    pentru mai multe detalii.
    Multumesc

8. .
    La primele mesaje sorinb22 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    01-05-08

www.asistentmedical.info

Ma bucur ca exixsta si alte persoane care au ajuns ca si mine la concluzia ca la asistenti medicali comunicarea este problema.
    Sper ca si www.injectia.ro sa creasca mare si colaboram .
    pe aceasta cale imi arat disponibilitatea de realiza un schimb de linkuri si chiar de informatii.
    Sunt deschis la orice propunere venita din partea dvs.
    Sorin Badulescu
    Bucuresti

10. .
    La primele mesaje sorinb22 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    01-05-08

Director web

Sunt Sorin Badulescu de la situl www.asistentmedical.info si am reusit sa realizez in directori web sucategoria asistenti medicali daca doriti inscrierea forumului in ele puteti intra pe situl meu in prima pagina si dati click pe a treia iconita de sus pe care scrie addsite.ro intrati pe site si la categorie sanatate o sa gasiti subcategoria asistenti medicali .in curind toti directori care sunt pe situl meu vor avea subcategoria asistentmedical
    In cazul in care aveti alte nelamuriri astept mesajele voastre pe forumul din xxx sau la adresele de mail contact@asistentmedical.info
    sorinb22@yahoo.com
    pentru colegii asistenti medicali care doresc conturi de mail pot realiza pe situl xxx
    sau google sau yahoo

12. .
    La primele mesaje emmamed este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    16-03-10
    Ma bucur mult ca am descoperit acest forum .anul acesta dau admiterea la UMF CAROL DAVILA BUCURESTI ASISTENTI MEDICALI si moase. sunt foarte entuziasmata de ce va fi si ma bucur ca voi putea invata din experientele voastre.

14. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bafta Emma, speram sa invatam impreuna, unii de la altii.

16. .
    Ucenic timid anutzzaa este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    23-01-11
    Buna ziua. Sunt noua pe forum si vreau sa ma inscriu la facultatea de asistenta medicala generala din cadrul Univ Dunarea de Jos Galati. Este cineva pe forum care urmeaza cursurile acestei facultati la aceasta universitate? Daca da, as dori sa-mi spuneti cum este cu prezenta la cursuri, la laboratoare, sunt obligatorii toate, sunt severi profesorii? Eu locuiesc in Braila si lucrez tot aici si ar trebui sa fac naveta la Galati (15km). Credeti ca as putea face fata? Sau mai bine sa ma inscriu la scoala postliceala de asistente medicale Ana Aslan din Braila? Este recunoscuta diploma de scoala postliceala acum dupa aparitia acestor facultati de asistente medicale? As dori mult sa imi raspundeti la aceste intrebari. Multumesc anticipat.

18. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Anutza, ce legatura are intrebarea ta cu acest subiect?
    Discutiile sunt facute organizat. Nu intrebam orice, oriunde...
    Bine ai venit pe forum
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

20. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. oare de ce nu ste poate trata sa nu zic preveni un stroke?
    De stroke_avc in forumul Diverse profesionale
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 07-02-11, 21:21
  2. de ce nu se mai poate preda nursingul de catre un asistent.
    De gogu iuliana in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 2
    Ultimul mesaj: 21-01-11, 05:00

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18