Buna seara la toata lumea
Cred ca a sosit momentul sa ne facem vazuti si in special auziti
nu prea inteleg de ce ne tot ascundem dupa deget sau poate ca ne place sa ne mintim singuri .Priveste *fluturasul*de salariu si vezi citi bani ne sunt furati si pentru ce ....
- oammr =ORDINUL LOR pentru a fura mai mult,salriatii sunt platiti pentru a ne fi superiori,iar noi platim -- cursuri .... ca educatie medicala sa ce....ei se aleg cu profitul
- sindicat= o plata in plus iar daca doresti vro facilitate trebuie sa dai spaga ...profitul e de partea lor
- asigurare=o plata in plus pentru nimic...marim capitalul bancilor
- ordinul as medicali =o cacialma fara nici un profit pentru noi
Lista e lunga si voi stiti asta dar cred ca nu va pasa ,priveste in jurul tau la bugetari noi suntem cei din urma ..... chiar nu va intereseaza asta ,
acceptam totul din frica de nu a ne pierde postul ,sper ca intr-o zi sa ne TREZIM.
(scuze pentru greseli)
Bine ai venit influenza (daca se poate spune asa)
Poate ca nu acestea sunt cauzele reale ale problemelor sau poate ca sunt doar o parte dar sigur ca sunt multe de facut.
O revolutie (am mai avut una si uite ca nu am avansat asa rapid), poate o Evolutie ar fi mai buna.
Sunt multe de discutat aici.
Sunt TOTAL de acord cu tine, dar ce sa facem???
Zi ce si cum te putem ajuta, adica sa ne putem ajuta...eu nu am nici o idee.
Altcineva decat noi nu are cine sa faca schimbari in sistem.
Cum sa faci schimbarile, asta e alta mancare de peste...
cu ce pot fi de folos?? sunt satul ca in tara mea sa fiu calcat in picioare! satul de jigodii!! satul de romanii prefacuti cu sekele de tigan!! 'HAI SA INCEPEM O REVOLUTIE' dar cu cine?? ne vor vinde pe 2 lei. asa este romanul...un animal jalnic care se multumeste cu mizerii... HAI SA INCEPEM O REVOLUTIE !! am foarte multe de spus.... toti avem foarte multe de spus.... nu e cazul sa ne asculte si pe noi cineva???
[/b]
Romanul nu este asa. Unii oameni sunt asa. Din pacate multi dintre ei ne conduc.asa este romanul...un animal jalnic care se multumeste cu mizerii...
Daca incepem o revolutie trebuie sa incepem cu mentalitatile oamenilor din care cel mai important este sa incepem cu noi.
Infleuntza, ai venit, ai aruncat momeala si nu ai facut nimic.
Ti-a disparut curajul?
Revolutia aia ce mai face?
Si mie mi se pare mizerabil ca trebuie sa platesc cotizatia de 1% din salariul minim pe economie pt anii de postnatal. Nu vad de ce??? Ce a facut OAMMR-ul pt mine in timpul asta??
Si sectantii iti iau zeciuiala sunt de acord, dar nu vad ce ce ar face si OAMMR asta....
in primul rand este nev de mass-media sa sustina cauza asta ... fara temeri . stiu ca sunteti si voi constienti de kestiile aste.. ce pot sa fac eu acum? pot lasa o adresa de contact! dab_x_dab@yaoo.com.... poate strangem o gasca .
Eu propun abordarea pozitiva de genul sa construim ceva si nu sunt niste imputiti.
Beneficiul metodei este ca ii da elegant la o parte pe cei care nu se pot adapta ideii.
Acum ce si cum poate mai sunt si alte pareri.
am un prieten foarte bun care este Hacker! poate intra acolo unde nimeni nu gandeste;)
Bookmarks