Rog colegii si colegele care lucreaza in scoli si gradinite sa-mi dea cateva idei de teme pentru educatie sanitara, chiar pentru perioada vacantei.
Spalatul pe dinti ar fi ceva musai de invatat. Aici cred ca am si ceva materiale sau te pot pune in legatura cu cineva care iti poate da (dar e producator de periute si pasta asa ca isi va face si reclama).
Apoi cum sa recunosti cand ai o problema medicala....
Sa mai mentionez educatie sexuala ... dar depinde de ce varsta au copii. De ex cu spalatul pe dinti merge la aia mai micii.
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
Poate ar fi trebuit sa spun ce teme am facut deja. Concursul "Periuta de aur" cu care am castigat cateva diplome, nu e de mult o noutate pentru prescolarii nostri.
Am sa revin cu detalii dupa examenul de luni.
Felicitari pt ca te interesezi de asa ceva. Bafta si daca te pot ajuta cu ceva o fac cu placere. Doar sa spui...
Abia dupa ce am citit si celelate raspunsuri postate de tine am inteles mai bine de ce ai inceput cu periuta si pasta. M-as bucura sa pot avea materiale noi cu care sa lucrez, iar copiii ar fi si mai incantati. Nu ma intereseaza cine isi face reclama, atata vreme cat e in beneficiul copiilor.
Pt gradinita:
"Cum imi ingrijesc dantura"(despre utilizarea pastei si periutei de dinti)
"Cum ma comport cand sunt racit"(despre utilizarea corecta a batistei)
"Igiena mainilor"(la utilizarea closetului sau inainte si dupa masa)
Catania, lucrezi cumva la gradinita?
Da Anutzza, lucrez la gradinita. Multumesc pentru sugestii. Daca mai ai vreo idee, e binevenita.
Multumesc![]()
Injectia ceva materiale de studiu, nu cunosti?
Sunt atat de dezamagita de tot ce se intampla in aceasta perioada in gradinite, incat aproape regret ca am plecat din spital.
Gradinitele apartin acum de Primarie. Este criza de personal. Au plecat 16 persoane, iar in locul lor au angajat 2. Acum ne tot muta de la o gradinita la alta. Oare e chiar atat de important sa facem naveta prin toate gradinitele din oras? De ce nu ne lasa unde suntem. Oricum raman destule fara cadru medical. Si asta datorita minunatului guvern care ne conduce.
Pana cand va guverna prostia in tara asta?
Ce legatura are guvernul cand primaria conduce gradinitele? Sau e presedintele de vina? Incearca sa vezi cine e responsabil de ceva si ce poti schimba nu sa dai vina pe guvern ca deja e cliseu si am obosit sa il tot aud.
Fa plagere / sugestie celor de la primarie ca ei pot schimba ceva....
E normal sa fie debandada pana se lamuresc cei de la primarie cu ce se mananca o gradinita si e normal sa fie harababura.
De fapt, sunt vinovati cei care au blocat posturile. Numai guvernul le poate debloca. Deci, Boc e vinovat!
Oare de ce ne mai miram ca se intampla atatea in gradinite, inclusiv caderile de la etaj, din cauza lipsei de personal. Sau e normal sa ramana 20-25 de copii singuri in grupa, ca educatoarea sa insoteasca la toaleta pe unul singur?
Ii dau dreptate Cataniei, lucrez ca educatoare la gradinita si pot sa va spun ca directoarea a vb la primarie sa mai angajeze o femeie de servici si i s-a spus ca nu se poate, posturile sunt blocate, evident de guvern sunt blocate.
Eu cred ca este o conspiratie ca aceasta tara a nostra sa fie distrusa.
Degeaba vor 3 sa isi faca meseria ca la carte,sa fie oameni daca 20 in jurul lor care ii conduc sunt "porci",dar in sensul rau al cuvantului ca asa porcii sunt foarte folositori chiar.
Bookmarks