+ Raspundeti subiectului
1 la 12 din 12 m.
    La primele mesaje Nicoleta21 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    10-04-11

Exista diferente de salariu in strainatate, intre cei cu colegiu si postliceala

Exista diferente de salariu in strainatate, intre asistentele care au terminat scoala postliceala si cele care au terminat colegiu ? In Romania stiu ca exista...Va multumesc anticipat!

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Nicoleta, am facut eu un subiect nou cu intrebarea ta.
    Nu prea cred, mai curand cu echivalarile sa fie ceva probleme. Apoi sigur exista un sistem in care avansezi profesional dar ma indoiesc ca pregatirea de aici poate sa te ajute sa intri pe o treapta mai mare de salarizare/responsabilitate.
    In principal tine de abilitatile, pregatirea si seriozitatea ta. La privat tine numai de asta. Gandeste-te te ca tu ai angaja pe cineva sa te ajute. Te-ar interesa numai hartiile sau ce face cu adevarat acel om?
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

4. .
    La primele mesaje daniel65 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    05-07-11
    in romania exista diferenta de 1 mil lei vechi ,in occident nu exista nici o diferenta ,la ei nu exista fac. de 4 ani ci doar de 3 ca si scoala postliceala de 3 ani.

citeste aici si trage concluzia singura.

Recunoasterea automata a diplomelor

Asistentii medicali generalisti care au început scoala postliceala sanitara dupa 1 ianuarie 2007 vor putea solicita locuri de munca în statele UE în aceleasi conditii ca si colegii care au studii superioare. Diplomele care vor avea trecut ca titlu de calificare asistent medical generalist cu studii post-liceale sunt conforme si vor fi recunoscute prin sistemul automat de recunoastere. Drept urmare, profesionistii care vor solicita de la Ministerul Sanatatii documentul de recunoastere a calificarii profesionale vor primi un certificat de conformitate, care în momentul de fata se elibereaza doar asistentilor medicali absolventi de studii superioare, în timp ce asistentii medicali cu scoli postliceale primesc o recomandare.
    Diplomele asistentilor medicali cu studii post-liceale care au finalizat scoala pâna în 2009 nu sunt recunoscute prin sistemul automat, de aceea statele membre UE în care doresc sa îsi gaseasca un loc de munca au dreptul de a solicita masuri compensatorii, de exemplu sustinerea unui examen sau un stagiu practic. Asistentilor medicali cu scoala postliceala, începând cu absolventii din 2010 nu li se vor mai impune masuri compensatorii. Introducerea titlului de asistent medical generalist cu studii post-liceale în lista titlurilor privind calificarile profesionale a avut loc la finalul anului trecut dupa ce România, dar si alte state au notificat Comisia Europeana, cerând adaugarea unor noi titluri în lista celor recunoscute prin sistemul automat

6. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    In Franta ,asistentii care lucreaza la blocul operator mai fac 1 an de specializare ,iar cei care lucreaza la anestezie fac 2, desigur ca si salariie difera , studiile din Romania n-au nici o legatura cu salarizarea acolo.

8. .
    Data inscrierii
    26-01-09
    A propos de diferenta de salariu , intre postliceala si facultate e de 4 mil, nu 1.

10. .
    Ucenic timid Catania este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-06-11
    Citat Publicat initial de Gabi View Post
    A propos de diferenta de salariu , intre postliceala si facultate e de 4 mil, nu 1.
    Poate ca la voi o fi atata, dar unei colege de-ale mele, i-a crescut salariul cu 60 ron, dupa terminarea facultatii.

12. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Poate s-a suprapus cu scaderea de salarii sau a pierdut alte sporuri ... ma gandesc si eu.

14. .
    Ucenic timid Catania este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-06-11
    Inainte de scaderi, deci fara vreo legatura.

16. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Aha, atunci e ciudat o asa variatie.

18. .
    La primele mesaje miki este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    31-08-11
    in Italia exista dif intre stat si privat sunt putin mai mici la stat dar ai mai multe avantaje in privinta sigurantei locului de munca

20. .
    La primele mesaje parabone este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    20-10-07
    Citat Publicat initial de daniel65 View Post
    in romania exista diferenta de 1 mil lei vechi ,in occident nu exista nici o diferenta ,la ei nu exista fac. de 4 ani ci doar de 3 ca si scoala postliceala de 3 ani....WHAT THE FUCK!??!

citeste aici si trage concluzia singura.

Asistentii medicali generalisti care au început scoala postliceala sanitara dupa 1 ianuarie 2007 vor putea solicita locuri de munca în statele UE în aceleasi conditii ca si colegii care au studii superioare.[/U]
    sa le luam pe rand.

aberatia numarul 1....aproape toate tarile membre UE au ca forma de invatamat pentru scoala de nursing- BACHELOR, adica facultate.doar tari bananiere ca Romania, Bulgaria INCA mai pastreaza forme de invatamant neuniversitare cum este postliceala.ciudat este faptul ca si Belgia are o scoala sanitara medie.

asadar, maestre, informeaza-te inainte sa dezinformezi...Islanda nu este membra UE, insa se aplica cam aceleasi prevederi ale Directive EU 2005/36...are, PAR EXAMPLE, 5 ANI DURATA SCOLARA PENTRU NURSE...romaneeeee, informeaza-te.

aberatia numarul 2...cum ca abs.de scoli postliceala vor putea SOLICITA locuri de munca in Occident....what the fuck...cum adica sa solicite?...cum vine asta?...asistenta tzatza din RO, care se uita cu scarba la tine si isi misca curul fandosit, sa SOLICITE loc de munca in Irlanda, par example...asta-i buna.

cat despre diferente salariale...asta depinde de la tara la tara...diferenta nu deriva atat din forma de invatamant, cat din competentele scrise in fisa postului...dar este totusi o mica diferenta,cred...

22. .
    Data inscrierii
    26-01-09
    "Asistenta tzatza din Ro",ce exprimare e asta ,domnule Parabone? Inteleg ca ati trait niste experiente nu tocmai placute aici, in Romania,care v-au determinat sa luati calea strainatatii, dar sa generalizati si sa folositi asemenea cuvinte urate la adresa fostelor colege ,asta n-o mai pricep.
    Apropos de durata studiilor, in Franta dureaza 3 ani , nu 4 , iar in alte tari nu stiu , ca nu ma intereseaza.Si da, eu, asistenta din Ro ,am solicitat loc de munca in afara si am si primit , adica am trecut interviul la fata locului ,deci.................ti-am cam dat peste cap socotelile,nu-i asa?

24. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18