+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.
    La primele mesaje isa13 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    16-01-11

Practica intr-un spital bucurestean

buna seara si ce bine ca v-am gasit! Site-ul mi se pare o idee grozava, iar pentru mine care ma aflu la inceput de drum a fost si destul de interesant sa citesc opiniile, sugestiile, sfaturile celor de pe forum. Sunt anul 1 la FMAM sectia AMG la Carol Davila Bucuresti si am si eu o mare problema.Pe scurt:in timpul anului trebuie sa facem practica intr-un spital bucurestean, dar nimic oficial nu s-a organizat ,fiecare fiind indrumat sa caute singur un spital si o sectie care sa il primesca.Majoritatea spitalelor au deja contracte cu poslicealele private si nu ne pot primii si pe noi.Daca cineva de aici are o idee cum pot si eu sa fac practica ,avand in vedere ca ma pasioneaza domeniul si imi doresc ceva mai mult decat o hartie semnata, va rog sa ma contactati. Multumesc tuturor si multa sanatate

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit isa
    Am facut eu un subiect nou la Studenti cum intrebarea ta pt ca se pierdea la salut
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

4. .
    Ucenic timid anutzzaa este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    23-01-11
    Incet incet am ajuns la concluzia ca facultatile de asistente medicale nu sunt asa serioase si nu asigura practica, in schimb scolile postliceale au fost intotdeauna serioase si sunt in continuare, au un sistem de predare-invatare-evaluare bine pus la punct, si se face practica serioasa.

6. .
    La primele mesaje Aleshea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-03-11
    daca vrei sa faci practica sfatu meu este sa cauti un spital limitrof. in spitalele cu prestanta de obicei te vei lovi de ostilitatea cadrelor medicale si birocratie. nu visa cu ochii deschisi, doar pentru ca te pasioneaza acest domeniu nu inseamna ca vei gasi usor un loc unde sa practici. poti cauta locuri cu deficit de cadre medicale, acolo unde, o mana de ajutor este mereu bina venita, sau prin crucea rosie sa faci voluntariat .

8. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18