Deci la postliceala sunt carnete de note?
Este un bal al bobocilor?
Avem sef de casa?
Ma refer la cele de stat
Carnete nu sunt, doar catalog, restul (sef si bal), da. Cel putin in urma cu 10 ani asa era.
Pai si cum suntem notati? Se da lucrari?
Verificarea cunostintelor se face si in scris: lucrari (grila sau clasic), teze (grila sau clasic), planuri de ingrijire (studiu de caz), referate; dar si oral. Difera si metoda de predare, dar si cea de evaluare de la profesor la profesor. Toti profesorii mei au fost medici, deci am pus intrebari in timpul cursurilor, cat de multe am putut.
Mi-a placut enorm la scoala, desi mi-a fost greu.
adica dua lucrare, si primesc nota ca in liceu?
Exact. La Igiena, aveam o doctorita care ne dadea 3 lucrari, facea media si trecea o nota. Apoi alte 3 lucrari pentru alta nota. Invatam tot. La Contagioase o singura intrebare oral. Stii - bine, nu stii - 2. Greu iti scoteai media. Dar fiecare materie avea farmecul ei.
Sper sa fie si acum dupa cum povestesti.
Noi la generalisti-Fundeni avem carnete si ne noteaza in catalog cu notele de pe lucrarile tip grila, note luate la oral, pe studii de caz sau referate.
De exemplu profesorul de Genetica si Embriologie ne-a dat lucrare, ne-a ascultat oral si ne-a pus sa facem si proiect.
Ascultare ora de ora
@eric: Pai diriginta/coordonatoarea la materiile ei (Nursing, Fiinta Umana, Comunicare Ptofesionarala etc.) ne cam punea intrebari in fiecare ora sa vada daca suntem pregatiti. Profesorul de Genetica de exemplu ne-a ascultat doar dupa ce a terminat de predat prima parte din materie.
E teribil, sincer, si orarul e groaznic.
Poate cineva sa posteze orarul de la FAM Bucuresti? Thanks!![]()
Bookmarks