+ Raspundeti subiectului
1 la 14 din 14 m.
    La primele mesaje denyel0123 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    06-09-10

Cool parerile asistentilor care studiaza la fmam bucuresti

sunt foarte curios sa aflu parerile asistentilor care studiaza la fmam bucuresti,cum li se pare prima jumatatea a anului universitar,pararei,sugestii,imagini,orar sunt foarte nerabdator sa aflu impresiile bobocilor dar siu ale celor din anii mai mari,deoarece anul ce vine as dori si eu sa urmez aceasta specializare..deci...astept pareri..sper sa fie multe..multe..multe.....si foarte detaliate

2. .
    La primele mesaje kirisimo este pe drumul cel bun Avatar kirisimo
    Data inscrierii
    28-04-10
    Varsta
    23
    Salutare tuturor!
    Primul an la fmam bucuresti este superb(cel putin mie asa mi se pare).Daca iti alegi facultatea asta pt ca iti place atunci totul ti se pare ok in cele din urma.Este adevarat ca intampini si dificultati,ex:unii profesori cam exagerati,materie destul de multa,un pic de dezorganizare in ceea ce priveste orarul,practica etc.Dar dc esti capabil sa faci abstractie de la aceste mici "necazuri" si te ti de invatat totul ti se va parea destul de usor si ft frumos...in final merita osteneala.Pacat totusi ca nu se acorda importanta bine meritata pt aceasta facultate dar cu timpul poate cine stie.Cateva informatii cheie ar fi urmatoarele:
    -anatomia foarte grea(multa materie si profesori cu pretentii exagerate)
    -practica fiecare pe unde poate si cunoaste,insa doar pe raza municipiului Bucuresti(nu prea mi se pare normal-nu toata lumea are cunostinte prin spitale)
    -dc invatati bine pt admitere si obtineti puncatj mare puteti lua bursa de merit din primul semestru
    Momentan sunt putine lucruri de spus.Mai multe informatii v-as putea da dupa sesiunea din februarie.
    Un lucru e cert:dc va doriti sa urmati aceasta facultate din placere totul o sa iasa bine si veti avea rezultate pe masura de-a lungul carierei!
    Sarbatori fericite si un An Nou plin de bucurii!
    Ne auzim dupa sesiune!

4. .
    Data inscrierii
    06-09-10

re:

in sfarsit cineva raspunde la postul meu...uraa...astept si alte pareri si de la alti studenti...numai bine!

6. .
    Ucenic timid i_gabriel este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    06-11-09
    La postliceala Fundeni unde sunt eu ni s-a asigurat stagiul de practica la spitalul Sf. Pantelimon, mi se pare destul de aiura ca la o facultate cum e Carol Davila sa nu se asigura stagiul de practica.
    La noi totul s-a desfasurat destul de repede, s-a terminat cu predatul si mediile cam de la mijlocul lunii Decembrie, iar de pe 7 ianuarie vom avea practica pana pe 28 ianuarie dupa care o saptamana de vacanta si iar practica.

Dar oricum cred ca te intereseaza mai mult de facultate. In caz ca vrei mai multe informatii de la mine sau vrei sa afli cum a decur stagiul la noi, eu iti las id-ul meu de messenger in pm.

8. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Am schimbat eu titlul subiectului cu unul mai explicit.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

10. .
    La primele mesaje Neko este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    07-02-11
    Buna ziua! As dori sa ma inscriu si eu anul acesta la o facultate de asistenta medicala sau la o scoala postliceala, dar pentru ca sunt totusi cateva astfel de institutii in Bucuresti, as avea si niste nelamuriri. In primul rand din ce am inteles diferenta dintre o postliceala si o facultate tine doar de salarizare si continuare a studiilor. Prin 2008 parca se discuta despre o lege care i-ar obliga pe toti cei care au terminat o scoala postliceala sa isi continue studiile la o facultate de asistenta medicala altfel nu vor putea profesa. Se mai stie ceva de asa ceva? Eu una, mi-as dori sa intru la FMAM de aceea am inceput sa ma pregatesc pt admitere. O alta problema este nivelul cerut la admiterea la chimie. Au trecut ani buni de cand nu am mai pus mana pe o carte de chimie. Nivelul acesta este mai mult pt admitere sau va continua si in anul 1 de studiu la diverse discipline? Intreb pentru ca se leaga de o alta problema si anume pastrarea locului de la buget. In cazul in care nivelul unei materii este prea greu, examenul este picat de mai multe ori presupun ca si locul de la buget se pierde. Daca este cineva dispus sa ma lamureasca si pe mine, as fi tare recunoscatoare. Imi cer scuze pentru multitudinea de intrebari cu care v-am bombardat. O zi placuta in continuare!

12. .
    Ucenic timid i_gabriel este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    06-11-09
    Eu cel putin nu am auzit de o asemenea lege, iar in Spitalul Sf. Pantelimon unde am facut practica pe sectia de neuro erau numai asistenti cu postliceala.Diferenta consta in salarizare si intr-o angajare mai usoara aici in tara si in strainate. Cat despre chimia de la admitere, cand am dat eu admiterea (in 2010) si am picat nu am auzit sa fi fost atat de greu, dar din cate stiu poti sa-ti alegi si fizica pentru admitere. Cat despre nivelul la chimie din facultate, eu zic ca este unul mult mai ridicat deorece o sa faci Biochimie - unde se face chimie dar la un nivel mai ridicat. Eu am avut noroc la postliceala ca si-a dat seama profesoara ca nu avem nevoie de formule complicate si alte balarii cand suntem la capul bolnavului si atunci ne-a lasat mai moale.

14. .
    La primele mesaje Neko este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    07-02-11
    Multumesc pentru raspunsuri, i_gabriel. Am vazut ca se poate alege si fizica la admitere, Dar daca stau bine sa ma gandesc nu sunt cu mult mai grozava nici la aia. Oricum chiar daca nu dau la admitere chimia tot ma lovesc de ea mai tarziu. Asa ca e bine sa fiu cinstita si sa recunosc daca ceva ma depaseste, ca sa nu am surprize mai tarziu. Mai e totusi timp ca sa ma hotarasc unde anume sa merg. i_gabriel, sa stii ca m-ar interesa si pe mine cum sunt stagiile pe la voi si in principiu cam cum merg lucrurile pe acolo. Multumesc din nou pt lamuriri, mi-au fost de mare ajutor. O zi placuta in continuare, multa intelepciune si spor la invatat!

16. .
    La primele mesaje Aleshea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-03-11
    Examenul din cate imi amintesc eu este grila, iar pentru FMAM sunt necesare anumite capitoe din anumite carti. Mai mullte detalii gasesti pe site-ul universitatii.
    Cat despre cunostinte, ai nevoie de cunostinte minime de chimie, fizica si anatomie. Examenele nu sunt grele atata timp cat iti dai silinta si daca iti place ceea ce faci cu atat mai usor. E o facultate care merita.

18. .
    Data inscrierii
    06-09-10
    Acum sunt student la umf carol davila fmam-asistenta medicala,cine are intrebari de adresat le astept cu drag...puteti afla mai multe de pe site-ul facultatii....www.ssfmam.ro

20. .
    La primele mesaje Ignat Petrisor Valeriu este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-09-11

Salutare tuturor

Buna kirisimo. Am si eu o intrebare pentru tine, sau daca stiu si ceilalti..nu ma supar:sti cumva care a fost ultima medie pentru obtinerea bursei de studiu/merit de la admitere la FMAM?(pentru primele cat persoane?) Multumesc anticipat

22. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Citat Publicat initial de denyel0123 View Post
    Acum sunt student la umf carol davila fmam-asistenta medicala,cine are intrebari de adresat le astept cu drag...puteti afla mai multe de pe site-ul facultatii....www.ssfmam.ro
    Din pacate situl nu mai este valabil. Daca doriti sa postati anunturi impotante legate de facultate sponsoriez eu cu o sectiune gratuita aici pe forum.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

24. .
    La primele mesaje MikaS este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    01-10-11
    Ii rog pe cei care au absolvit FAM Bucuresti sau care urmeaza cursurile acestei facultati, sa fie amabili sa ofere si sa-si actualizeze informatiile si parerile despre aceasta specializare.

26. .
    La primele mesaje whisker este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    16-05-12
    Poate sa-mi spuna cineva taxele care se practica ?

Am sunat la secretariat si mi-a spus frumoasa suma de 6000 de lei pe an !!!!! Eu vreau la bfkt .

28. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18