+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.
    La primele mesaje ddd_daniela01 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-09-10

masterului "managementul unitatilor sanitrare" poate schimba incadrarea din PL in S

Nu stiu daca dupa terminarea masterului "managementul unitatilor sanitrare" se poate schimba incadrarea din PL in S ,chiar daca avem licenta in alt domeniu.Acest master se face in cadrul Fac. de Medicina si din moment ce ne accepta inscrierea nu cred ca nu ne ajuta la schimbarea incadrarilor !Astept si alte pareri pe forum.

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit Daniela.
    Am facut eu un subiect nou cu intrebarea ta ca nu prea avea legatura cu subiectul respectiv decat tangential.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

4. .
    Ucenic timid anutzzaa este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    23-01-11
    Ce treaba are managementul (fie el al unitatilor sanitare sau al unitatilor de invatamant sau al unitatilor de cultura) cu meseria de asistent medical, cu aprofundarea cunostintelor de asistenta medicala???!!! Daca tintesti postul de director al vreunui spital poti face acest master, vei fi manager(director). Domeniul de master (managemetul unitatilor sanitare) nu are treaba cu asistenta medicala generala. Vei avea masterul in managentul unitatilor sanitare, adica vei fi capabil sa manageriezi un spital, o unitate sanitara, nu inveti acolo despre ingrijirea bolnavilor! Parerea mea este ca nu are cum sa schimbe incadrarea.
    Modificat ultima data de anutzzaa; 26-01-11 la 11:00.

6. .
    La primele mesaje geta grosu este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    27-01-11
    Pentru a fi incadrat cu studii superioare trebuie sa fii absolvent cu licenta a unei facultati in domeniu. Masterul te poate ajuta eventual sa poti ocupa o functie de conducere, as.sef, director de ingrijiri, etc.
    Asa ca fata la productie si lasati lamentarile......
    Mult succes

8. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18