buna tuturor, am si eu o mare nelamurire dak poate sa ma ajute cineva...eu tocmai am terminat postliceala de asistente medicale generaliste "Fundeni" si mi-am luat diploma...si vroiam sa stiu dak pot sa ma inscriu la o facultate d asistente medicale...mi se echivaleaza astia 3 ani care i-am facut la postliceala sau trebuie sa o iau de la capat...![]()
Bine ai venit Madalina![]()
Ajuta daca pui un titlu cat mai descriptiv pentru mesajul tau ... Am modificat eu.
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
buna madalina eu sunt in anul trei la facultatea din oradea la mine in an mai am fete care ca si tine au terminat postliceala dar nu le-au fost recunoscute nici un an dar la cei cu colegiu de trei an au intrat direct in anul 4,deci dupa cum e la noi cred ca din pacate trebuie sa o iei de la inceput
La cea din Brasov s-a recunoscut doar 1 an, deci facem 3 din 4. De anul asta, insa, conducerea facultatii a hotarit sa faca toata lumea 4 ani. Deci, cu regret, o iei de la capat. Daca vrei.
sal!nu peste tot se echivaleaza postliceala.la iasi, de exemplu, nu.am facut 3 ani postliceala si acum fac 4 ani facultate.cine o sa mai fie ca noi? doar medici cu specialitate care fac rezidentiatul.vom fi mai destepte?nu vom mai primi "suturi " de la medici? nu cred nimic nu se schimba in Romania, asta e sigur.
sall!nici la craiova nu se echivaleaza nimic.salariile sunt varza ca peste tot,asa k hai se plecam din tzara.
ciao am inteles de la colegele mele care au terminat si ele postliceala si care fac acuma facultatea ca atunci cand vor termina vor intra cu salar de debutant deci jumatate din cel care il aveti acuma ......rusine.......rusine la cei care ne conduc tara
Buna!
La fmam carol davila bucuresti nu se echivaleaza postliceala.Nu stiu ce sa-ti spun de cele care au terminat colegiu pt ca nu cunosc.Eu sunt in anul I la fmam-asistenti generali,am colege care au terminat postliceala si din pacate nu le-a fost echivalata.
fratilor......adevarat ca trebuie sa ne licentiem si noi olekutica....inteleg chestia asta dar.....ca sa te smulga de bani printr-o facultate....si sa ti se mareasca taxele nejustificat....peste trei ani de postliceeala cit credeti ca mai e nevoie sa mai faci PESTE ca sa ti se recunoasca ceva?......nu cred in chestiile astea ce cred io ca i se mai pune pata cuiva de la vreun minister ca sa mai faca niste bani si ne chinuie pe noi........hmmmmm
Eu am terminat acum in 2011 si m.am interesat in toate directiile. Daca ai minim 5 ani de experienta, intrii in anul 2 de facultate dar dai niste examene. Daca nu ai nimic, intrii din anul 1 (nu are importata ca ai mai stat 3 ani si ai invatat aceleasi lucruri). Asta e Romania! Prefer sa plec in afara unde ti se ofera alte sanse din mai multe puncte de vedere! Succes, viitori colegi, si sa aveti nervi tari!
Cum pleci, cum pleci ?
Pe cont propriu! Nici nu vreau sa aud de firme intermediare!!! O sa incep cu voluntariat care se plateste in Italia si apoi voi face angajare!
Buna tuturor.
Eu sunt eleva in anul 2 la postliceala sanitara din Oradea, si raman perplexa de ceea ce citesc.Adica eu cand am sa termin acesti trei ani de zile de scoala trebuie s-o iau de la capat cu facultatea de asistenti medicali?De ce ne-au mai lasat sa ne inscriem daca ceea ce facem nu este suficient?
Dar cine ti-a spus ca e obligatoriu sa faci facultatea? Si apoi, era obligatia celor de la sc. postliceala sa-ti refuze inscrierea la ei, care ar mai fi obiectul muncii lor?
Poate nu strica sa te informezi nitel inainte .....
Nu se echivaleaza decat universitar universitar...!
Daca postliceul sau colegiul are metodologie universitara atunci se poate daca nu...nu este posibil!
va spun din propriua experienta
Bookmarks