pana acum nimic despre acest subiect pe forum.care este parerea voastra despre acest subiect?considerati ca este justa aresterea asistentei de la prematuri giulesti?este oare numai ea vinovata?sau plateste numai acarul paun?
poate avem pe forum si colege de la giulesti care ne pot spune ce s-a intamplat acolo.mie personal nu-mi pica bine cand toata presa si opinia publica "arunca piatra" in tot corpul medical!!!nu trebuie oare sa luam si noi atitudine/de ce oare mas media nu publica si lucruri bune despre noi?
Pentru ca (in conceptia lor) numai stirile negative atrac audienta.
Evident ca e o lipsa de informare acuta, incepand cu presa care e de un amatorism cras.
Evident ca nu e datoria asistentei sa stea planton in salon si ca tragedia putea fi evitata cu instalarea de detectoare de fum la un cost de aprox 40 RON pe detector (ale cu baterie). Am si eu unul acasa exact pt acest motiv. Cand suna se aude 2 etaje un sus si in jos in bloc.
Daca era datoria asistentei sa fie in salon in acel timp atunci e altceva si se poate infiripa o culpa.
Arestarea e facuta la presiunea media (nu directa, ci implicita) si e o prostie. Ulterior se va lamuri treaba si vor fi lasate in pace dar nu vreau sa fiu in pielea lor.
Dar cate subiecte din mediul medical nu sunt denaturate in media ... sperieturi ca ne omoara gripa sa mergem sa cumparam vaccin (sau chiar ni-l baga pe gat gratuit - desi e tot din banii nostri luat) medici care au omorat oameni ...
Nu spun ca nu avem si noi unori o vina dar sa se analizeze serios situatia si nu sa se arunce cu piatra si apoi sa afle ce si cum ...
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
ai dreptate ,nu este numai ea vinovata ...cu siguranta NU
singura ei vina este ca nu era un robot care sta acolo 8 ore fara sa mai aiba si nevoi fiziologice sau alte indatoriri...
ea o sa plateasca toate oalele sparte,dar vina e mult mai profunda ....ajungand pana la persoana care a facut acea improvizatie (pe care eu o consider principala vinovata ) ...
asta e parerea mea...
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy
Bookmarks