De mai mult timp (peste 3 ani) organizam cursuri pentru asistentele medicale specialitate bloc operator si sterilizare centrala.
Cursul este de 3 zile (24 ore) si este creditat cu 24 puncte.
In prezent suntem in pregatire pentru a lansa curs pentru asistentele medicale specialitate stomatologie.
Cursul este de 2 zile (16 ore) si speram sa-l creditam cu 16 puncte.
Cursurile sunt GRATUITE.
Noi, ca firma specializata in aparatura medicala, nu percepem nicio taxa, nu cerem niciun ban de la participanti.
Stiu ca se cer bani/percep niste taxe dar nu de niu ci de Ordinul Asistentilor Medicali, filiala locala.
Cine este interesata de cursuri, rog sa contacteze filiala OAMR locala.
Daca acestora le solicitati curs de sterilizare - bloc operator cu STERISYSTEMS (reprezentanta GETINGE), filialele OAMR locale ne vor cauta si vom organiza cursul.
Rog scuzati ca insist dar vreau sa se inteleaga foarte clar: noi nu avem nicio pretentie financiara. Suntem reprezentantii unei firme suedeze iar castigul nostru este in primul rand unul de ordin moral (suntem multumiti sa va prezentam noi informatii, de ultima ora din domeniul procedurilor din CSSD - OR).
Deasemenea, exista si beneficiul de a va cunoaste, de a ne prezenta, de a stabili bune relatii profesionale cu dumneavoastra.
Daca sunteti interesati, dezvoltam subiectul.
Va dresc o seara placuta.
Rafi
buna ma numesc cristina si sunt din oradea am terminat anul 2 si mai am inca doi intrebarea mea este daca exista astfel de cursuri si in oradea
Buna seara Cristina.
Scuze pentru un raspuns asa de intarziat.
Cursul se adreseaza asistentilor medicali, nu si studentilor.
Bineinteles ca nu avem nimic impotriva sa participi, dar nu vom putea sa-ti oferim o diploma de absolvire a cursului.
Rafi
Director STERISYSTEMS - Bucuresti
Buna ziua.As avea o intrebare pt Rafi...Eu sunt din Iasi,lucrez ca asistenta in stomatologie si ma intereseaza daca in Iasi s ar face ceva cursuri legate de stomato...sau daca stie undeva in tara cursuri de igienisti dentari.Multumesc![]()
Bookmarks