+ Raspundeti subiectului
1 la 9 din 9 m.
    La primele mesaje nicol este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    05-04-09

buna seara si bine v-am gasit!

ce ar trebui sa fac cand eu abia iesisem de pe bancile liceului si am dat la aceasta facultate,si fara nici o pregatire in acest domeniu ?am zis ca am intrat acum s-o si termin! am colege ca voi care deja lucrau in domeniu si ele stiau deja despre ce e vorba .am incercat sa fac practica dar daca nu ai nici bani nici cunostinte in ziua de astazi nu te baga nimeni in seama,am renuntat acum termin pot sa spun ca m-am chinuit si inca ma chinui sa invat si eu sa inteleg ceva ce fac dupa ce termin aceasta facultate "superba"?pentru ca imi este frica sa o profesez si mi-as dori?

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit.

Eu sunt de parere ca meseria pe care ti-o alegi trebuie sa fie ceva ce iti place cu adevarat. Asa nu vei munci o zi in viata ta ci te vei duce sa te ocupi de un hobby de al tau.
    Daca tu crezi ca este ceva ce iti doresti sa faci cu perseverenta vei reusi sa faci. S-au mai intalnit cazuri cand impotriva tuturor vicisitudinilor oameni au facut ce si-au dorit.
    Bafta

4. .
    La primele mesaje minunata_din_mures este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-06-11
    buna , cunosc ff bine neajunsurile acestei facultati facute peste noapte..pentru imbogatirea altora..pt a primi unii un salariu in plus fara a se gandi nimeni ce faci tu ca persoana dupa ce termini aceasta minunata facultate.eu am terminat si bineinteles nu am unde lucra...pt ca angajatorii nu te vor k esti moasa si ei vor asistenta , iar in spital nu poti ajunge k locurile sunt blocate.e un haos total si nimeni nu misca nimic..dar in continuare se scolarizeaza moase pe banda rulanta...cei de la OAMMR nu fac nimic pt moase..eu am fost si mi-am cerut drepturile..am fost trimisa la realitatea tv.k poate sesnsibilizez pe cineva..am urlat in mine..si acum ce doamne sa facem???la privat nu te ia k nu ai experienta, la stat nu sunt locuri, k asistent nu poti lucra k esti supraspecializata!!!!acum fac voluntariat la maternitate..si pot sa spun k am invatat in 2 luni mai multe decat am facut in facultate..facultate care de altfel nici nu te pregateste cu adevarat in meseria de moasa atata timp cat mie nu mi-a predat nicio moasa si numai medici...care ne-au predat din punctul lor de vedere...care este unul destul de diferit de ceea ce trebuie sa faca o moasa..in fine sa speram la vremuri mai bune..pana atunci sanatate sa avem.

6. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit. Singura nu vei putea face mare lucru. Trebuie facut impreuna ...
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

8. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Hai sa stingem lumina, si sa aruncam cheia. Romania nu mai merita nimic.

10. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Citat Publicat initial de Eric View Post
    Hai sa stingem lumina, si sa aruncam cheia. Romania nu mai merita nimic.
    S-o crezi tu
    Dimpotriva, pt ca merita prea mult ai ajuns sa crezi asta... (paradoxal nu este asa? )
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

12. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Dreptul la munca nu e ingradit, dar ca sa ti se ofere un loc de munca nu e stipulat in lege.
    Modificat ultima data de Eric; 14-06-11 la 17:41.

14. .
    La primele mesaje yony este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    13-03-12

Smile

buna sear !! daca cineva ma poate ajuta as avea nevoie de citeva informatii si sfaturi daca aveti .pai in vara aceasta vreau sa dau ex la umf bucuresti asistent medical si moase stie cineva unde pot intra sa vad intrebari au fost in vara2011 ? poate citeste cineva care studiaza acolo orice informatie i-mi este de mare ajutor multumesc

16. .
    La primele mesaje yony este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    13-03-12
    buna citind ce ai scris am inteles ca ai facut fac de moase in vara vreau sa dau ex la buc la fac de moase as avea nevoie de citeva sfaturi in leg cu ex si in general ce ai putea sa i-mi spui multumesc mult

18. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Buna seara - nou membru
    De Rafi in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 12-04-10, 22:11
  2. bine v-am gasit !
    De ana_maria_790821 in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 16-05-09, 09:06
  3. Bine (ca) v-am gasit!