+ Raspundeti subiectului
1 la 15 din 15 m.
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti

Este respectata asistenta in cabinetul stomatologic ?

Este oare respectata asisenta in cabinetul stomatologic?
    E adevarat ca in stomatologie aproape toate cabinetele sunt private si ca in orice lucru privat exista un oarecare respect dat de insasi relatia care exista in cabinet.
    Desi exista si exceptii negative cred ca relatiile asistent /medic/ pacient in stomatologie sunt mult mai normale decat in alte domenii deoarece este un serviciu platit la liber. Si cum pacientii pot alege unde sa mearga evident ca serviciul trebuie sa fie de calitate. Un serviciu de calitate nu poate veni de la o echipa organizata dupa schema sclavagista.

2. .
    La primele mesaje gabri este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    20-09-07
    da

4. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit gabri !
    Ma bucur sa aud asta dar din pacate nu toti pot raspunde ca tine.

6. .
    La primele mesaje gabri este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    20-09-07
    Nu este respectat? De cine?
    Chiar nu inteleg. De doctor? De pacienti? De tehnicieni? La orice loc de munca exista fel de fel de probleme atata timp cat lucrezi cu oamenii? De ce? Pentru ca oamenii sunt oameni si nu masini. Ei vin cu probleme de acasa, etc. Adica unul are mai putin bun simt decat altul si inainte de toate mi se pare ca mandria ocupa un loc important in capul fiecarui roman. Imortant e ca fiecare sa-si faca datoria foarte bine fara a pretinde respect, ci a castiga respectul.

8. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Ma refer in principal la medici apoi la pacienti.
    Am intalnit cazuri in care asistenta nu era respectata de medic.
    In ce priveste pacientii, multi au ajuns sa nu mai respecte pe nimeni din bransa medicala.

10. .
    Ucenic timid Deea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-08-07
    orice om merita sa fie respectat!!!!!!!! aici se refera daca medicul respecta asistenta !!!!!! eu am lucrat la un cabinet stomatologic si stiu prea bine ce " tratament " mi s a aplicat si nu are nicio legatura cu faptul ca nu mi am facut datoria......... m am mutat la alt cabinet si acum este mult mai bine ...........am intalnit medici care le sunt ffffffffffffff recunoscatoare pt tot ce m au invatat ............din experienta trecuta am invatat un lucru nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te calce in picioare chiar cu riscul daca iti vei pierde serviciul ... daca tu te respecti pe tine si alti te vor respecta ........... asa ca dragi mei colegii de noi depinde daca medicii ne respecta sau nu........... am mai avut colege care au trecut prin ce am trecut si eu una dintre ele a renuntat si a preferat sa se reprofileze ............

12. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Subscriu la depinde de noi.
    Daca tu te respecti si altii te vor respecta. Daca nu o fac nu merita sa ramai la ei. Locuri de munca sunt suficiente ...

14. .
    La primele mesaje miska este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    01-08-08
    da! asistenta e respectata.valeuuu nu a mai trecut nimeni pe aici de 1 an,mi-e frica!

16. .
    La primele mesaje cocochannel este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    04-09-09

Mai e cineva?

V-as mai povesti cite ceva de prin cabinetele stomato,dar nu stiu de mai e cineva pe aici...
    Respect din partea doctorului? Nu! Are obiceiuri "tribale",isi fluiera asistentele ca pe ciini....sa va dau adresa sa va convingeti? :twisted:

18. .
    La primele mesaje ralu este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    13-10-09

Re: Mai e cineva?

Citat Publicat initial de cocochannel
    V-as mai povesti cite ceva de prin cabinetele stomato,dar nu stiu de mai e cineva pe aici...
    Respect din partea doctorului? Nu! Are obiceiuri "tribale",isi fluiera asistentele ca pe ciini....sa va dau adresa sa va convingeti? :twisted:

20. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Orice padure are uscaturile ei. Sunt foarte multi medici care sunt profesionisti si oameni care isi respecta echipa cu care lucreaza pentru ca fara o echipa ar putea lucra maxim jumate din cat poate face.
    Daca nu iti place unde lucrezi schimba locul. E pacat. Sunt multi medici stomatologi buni care au nevoie de asistente profesioniste.
    Unii chiar au un colectiv de invidiat...
    Incearca un anunt pe www.medjobs.ro (sau sa cauti un anunt de angajare)
    Bafta,

22. .
    La primele mesaje k*nibala este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    13-10-09
    se pare, insa, ca bucurestiul e plin de uscaturi, Iar medici stomatologi care sa respecte asistentele nu am intalnit,

24. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit k
    Imi pare rau sa aud ca asta e parerea ta. Sper doar ca nu ai dat tu de medicul care trebuie...
    Hai sa fim optimisti.

26. .
    La primele mesaje detamic este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    22-01-10
    La cate asist. pleaca afara, f. multi medici dentisti isi vor reconsidera atitudinea, oferta salariala si nu in ultimul rand pretentiile vis-a-vis de atributiile noastre intr-un cab. stom.(mai sunt destule cab. unde asist. da cu festeleul pe jos, apoi o chema sa-i faca o pasta de canal, de ex.)

28. .
    La primele mesaje mirecris este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    29-04-10

autorizatia de libera practica

Sper sa ma poata ajuta careva cu un raspuns.Este nevoie de autorizatie de libera practica pentru asistentele care lucreaza in cab.particulare?Dupa ani mi s a spus ca nu mi se poate elibera autorizatie pentru ca scoala pe care am facut o nu mai este acum recunoscuta;dar am colege care au primit autorizatie facand aceesi scoala cu mine

30. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 01-08-09, 18:10
  2. CARE ESTE STATUTUL ASISTENTULUI MEDICAL LICENTIAT IN SPITAL
    De SARA in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 13
    Ultimul mesaj: 04-05-09, 10:56
  3. asistentul medical in cabinetul privat
    De j@j@ in forumul Asistenti medicali in cabinetul privat
    Raspunsuri: 4