+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.
    La primele mesaje carolyn este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    16-01-09

respect medic-asistent

Buna sunt incepatoare pe site,dar ma bucur ca putem discuta si chiar primii raspuns.Referitor daca exista respect intre medic si asistent eu am avut ocazia de a lucra cu mai multi medici care au fost extraordinari dar in momentul in care am incercat sa cer sa mi se dea voie sa profesez ca si igienist in acel moment au aparut probleme.Stai draga in banca ta.Voi ca si igienist vi se da dreptul pentru care unele dintre noi am luptat timp de 4 ani, profesati ?

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit pe forum! Vezi ca la utilizator era mai bine sa pui un nume nu adresa de email ca vrei primi mult SPAM. Emailuri nesolicitate.
    Daca doresti poti sa fac eu schimbarea numelui tau intr-unul mai simplu.

Revenind la subiect iti spun ca nu e cazul sa te sperii. Daca doresti iti pot gasi medici care vor fi fericiti ca stii sa faci igiena. Sau poti sa cauti si singura pe www.eugenol.ro (forum pentru medici stomatologi) si anuntul de angajare poti sa il pui pe www.medjobs.ro

Stomatologii destepti te-ar pune serios la treaba pentru care esti calificata.
    Bafta si capul sus.

4. .
    La primele mesaje carolyn este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    16-01-09

schimbare

Bine v-am gasit !Astept schimbarea pe care o oferiti asa-i cu incepatorii. ops: Cum as putea afla in ce perioade sunt cursuri pentru punctele obligatorii ,daca stiti astept un raspuns deoarece la noi nu prea sunt in masura sa ofere aceste informatii care sunt utile.

6. .
    La primele mesaje Raluca este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    09-02-10

Re: schimbare

Buna carolyn,referitor la punctele despre care vorbesti poti afla detalii de la colegiul asistentilor,si eu sant igienist si asa am aflat cum trebuie sa procedez,nu stiu din ce oras esti,eu sant din cluj dc esti clujeanca te pot ajuta cu asta,o seara frumoasa sa ai.

8. .
    La primele mesaje geta grosu este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    27-01-11
    Respectul il castigam nu-l impunem. Poate demonstran ca suntem profesioniste ne castigam respectul medicilor. dar de ce avem nevoie de acest respect ?
    Atata timp cat eu imi fac treaba bine si sunt multumita de mine, chiar nu conteaza ce crede medicul X sau Y. Fisa postului este cea care imi conduce activitatea medicala, restul...e mai putin important. Din totdeauna au existat conflicte intre doctori si asistenti si cu siguranta vor mai exista. Totul tine de om, de educatie, de pregatire, de acceptare, etc.
    Succes fetelor si nu va mai cramponati de nimicuri. Din pacate si noi si ei tragem la aceeasi caruta si suntem interesati sa mearga. Ar trebui sa invatam sa fim mai toleranti si mai intelepti. Stiti ce ne lipseste noua ? Spiritul de casta, nu suntem unite, nu ne respectam si ne lasam calcate in picioare de toti "neica nimeni". Fiti verticale, corecte si intransigente, respectative profesia si pe voi si totul o sa fie bine.
    Pe curand.
    Sa va fie bine,

10. .
    La primele mesaje georgeruso este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    10-08-11
    uite de exemplu la mine pe ambulanta nu trebuie sa ne cistigam respectul de cit muncind cot la cot cu medicul de garda.....mai sunt cu toane nu spun dar de multe ori cind ingheatza medicul intra in priza asistentul si invers...se cladeste o relatie de egalitate pot sa spun...in noroi in zapada murdari de singe si mai luam si pureci citeodata si asistent si medic .......zzzzz ......zzzzzzzzzz......zzzzzzzzzzz.....zzzzzzzzzzzz z...zzzzzzzzzz.....

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. relatia medic -asistent
    De Deea in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 51
    Ultimul mesaj: 18-11-10, 16:34
  2. medic BFT
    De lumicring in forumul Ocazii
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 08-04-10, 10:10

Tagurile acestui subiect