Este inadmisibil ce se intamplă în momentul de faţă în România. Am 18 ani de practică în cabinete de stomatologie private, şi de două luni nu imi găsesc job. Minunaţii de patroni angajatori stomatologi nu mai doresc asistente cu experienţă, pentru ca să poată să le ofere un salariu de 800 ron cu 375 ron pe carte de muncă. Absolut toţi stomatologii fac asa asistentelor lor. Am făcut protetică, endodonţie, chirurgie omf, implantologie şi profilaxie. Cui îi pasă?
Eu cred ca nu trebuie sa disperi. Sunt destui medici care apreciaza experienta (inclusiv financiar) doar ca nu i-ai gasit inca.
Cum ai cautat jobul? Poti incerca si pe medjobs.ro - Joburi medicale de ex.
PS Bine ai venit pe injectia.ro![]()
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
am căutat absolut peste tot. Iar pe medicaljobs.ro sunt anunturi neactualizate din iulie 2009, nimic recent. Multumesc, nu mai am nici o sperantă in romania. Sunt absolut scârbită de medicii stomatologi care incasează enorm dar isi platesc asistentele mai rau ca pe femeile de serviciu. RUSINEE !
Din pacate medicii stomatologi nu incaseaza cum spui (decat putini dintre ei). Dar e adevarat ca nu respecta munca prestata de asistenta.
Incearca si pe eugenol.ro Cea mai mare comunitate dentara din Romania la ebazar sunt multi stomatologi acolo.
Nu dispera. Nu trebuie sa gasesti 30 de medici stomatologi care apreciaza asistenta ci doar unul. Si fii sigura ca este unul care e locul cel mai bun pt tine.
Uite aici pe medjobs.ro ofertele de angajare, cele mai noi din iunie 2010.
Bafta si nu dispera. Alege metoda chinezeasca si trimite la toti. Castiga cine e perseverent, joburile bune nu apar in fiecare zi.
Chiar nu ai de ce sa fii necajita ,zilele astea stateam de vorba cu un medic stomatolog care isi cauta asistenta si spunea foarte dezamagit ca foarte greu e sa gasesti o asistinta experienta ,cica ,citez; "cum iese una pe piata cum toata lumea o curteaza''
Bine ai venit ruca, chiar asa este cu asistentele de stoma.![]()
Bookmarks