buna...daca stiti careva cursuri pt asistenta de stomatologie..? va rog sa ma anuntati..m-are interesa.Eu sunt din Baia Mare si anul trecut ne-au promis cei de la ordinul asistentilor ca vor fi cursuri anul acesta si pt asistentele care lucreaza in stomatologie, sa nu fim nevoite sa facem alte cursuri care nu ne intereseaza doar pt a obtine credite, macar daca facem un curs sa-l facem pt ca ne intereseaza
buna rox!din pacate impartasim aceeasi problema,eu sunt as. igienist dentar,de fiecare data trebuie sa merg cu cei din spital la cursuri si fac asta de ceva ani,cred ca mai avem mult de asteptat pana se va face ceva si pt noi.
multumesc pentu urari
dar autorizatie de libera practica ai
asa e noi asistentii din stomato suntem cei mai napastuiti, poate se face si pentru noi ceva si cind spun asta ma gindesc la cursuri si pentru noi ,pina la ura e si asta o meserie din romania.vrem sa stim mai multe de aceasta meserie pe care eu o respect foarte tare dar cu cunostintele pe care le am nu sunt pe deplin multumita asa ca as vrea sa stiu mai multe dar de unde sa le iei?
Daca poate sa ma ajute cineva in acest sens ii trimit de pe acum multe multumiri
![]()
buna , am gasit pe sait si vreau sa-ti spun ca la OAMMR Bucureti se fac cursuri pentru credite la asistenti de stomatologie . Eu am alta problema , ca cunosc 3 cabinete de stomatologie in care nu sunt angajate asistente cu pregatire sunt fete angajate doar cu liceu atat . Am vrut eu sa mai merg chiar fara bani , nu am nici o pretentie la nimic si nu am fost primita la cabinete ca sunt aceste fete angajate pe locurile noastre . E trist
Sunt destui medici care doresc o asistenta cu pregatire pe care sa o invete la zi ce si cum in cabinet.
Sunt de multe ori angajate fete tinere fara pregatire pt ca nu gasesti cu pregatire si pt ca mai bine iei pe cineva care nu are pregatire de loc si e tanar si care e dispus sa invete o noua meserie.
Dar din pacate asistentele de stoma sunt cam lasate in voia lor. Nici nu mai stiu daca exista cu colegiu pt asa ceva si pe unde.
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
eu am absolvit colegiul de igienisti, am norocul sa si practic ceea ce am invatat, partial, dar practic. exista pana acum 2 ani cred.din cate stiu eu afost desfiintat, parca mai exista in cadrul facultatii de moase aceasta specialitate, gasesti informatii mai multe pe siteul umf.
din pacate nu exista prea multe posturi de igienisti, de cursuri de specialitate nici nu mai vb.
, cand m-am inscris la ordinul asistentilor nu existam ca meserie.minunat , nu!!
din cate m-am informat eu , se incarca timid sa se faca cursuri de specialitate la amsmb bucuresti dar nu stiu daca s-au concretizat incercarile
Igienistii sunt cautati de medici stomatologi destepti. Din fericire stiu unde sa ii gasesc asa ca nu va sfiiti sa cereti un sfat sau sa intrebati de un loc de munca.
Buna !!Se face un curs de stomatologie (gratuit) la Brasov ,tu trebuie sa ai bani de transport !
Buna Oana si bine ai venit.
Ceva detalii unde si ce, poate e cineva interesat.
Cursul de la Brasov de anul acesta este aproape de sfarsit . A fost un curs facut asociatia Donit printr-un program european si a vizat specializarea asistentelor generaliste pe igiena si profilaxie dentara. Cursul a durat un an si in ianuarie 2012 va fi examenul . Si a fost gratuit in totalitate . cazare, transport, mancare.
Bookmarks