+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.
    La primele mesaje SABINUTZA este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    06-02-12

Buna ziua.Bine v-am gasit.Caut inlocuitor

Sunt noua pe forum.Sunt din Iasi si lucrez la un cabinet de stomatologie,am absolvit Colegiul de asistente medicale de stomatologie la UMF Iasi in 2002.Voi intra peste vreo 3 luni in concediu de maternitate,pe la inceputul lui iunie se va naste al meu baietel si caut pe cineva care sa vina in locul meu dar care sa si ramana dupa aceea,deci nu va fi ceva temporar doar pe perioada de concediu crestere copil,va ramane si dupa. Astept sa fiu invadata de cereri .....

2. .
    La primele mesaje corinush27 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    07-12-11
    Buna, si eu lucrez in stomatologie, si as vrea sa-mi schimb locul de munca. Ai putea sa-mi dai cateva detalii ? Merci. Astept un raspuns.

4. .
    Data inscrierii
    06-02-12
    Buna Corinush.Ce sa-ti zic....doamna dr.a mea mi-a zis ca o v-a angaja definitiv pe cea pe care o va alege,adica va ramane si dupa ce ma intorc eu pt.ca vom face 2 ture,momentan nu este decat o singura tura....pana acum au venit cateva fete cu cv-ul(dar nu au mai lucrat niciodata in domeniu)si d-na dr.a zis sa vina fiecare cate o saptamna sa vada si ea cum se descurca si ele la randul lor daca vor sa lucreze cu noi si apoi v-a alege pe cine va crede ea.Eu una sunt cam panicata ca nu au mai lucrat in domeniu....dar daca sefa a zis sa facem asa,asa facem....De salar nu stiu ce sa-ti zic,ca asta trebuie vorbit cu ea personal....Mai intreaba-ma si-ti raspund cu mare drag....Tu din ce motive vrei sa pleci de la jobul actual?

6. .
    La primele mesaje corinush27 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    07-12-11
    Cred ca ar fi mai bine sa vorbim personal despre motive. poti sa-mi lasi un nr de tel si te sun. Ms.

8. .
    Data inscrierii
    06-02-12
    Daca nu pot cumva sa vb iti dau ton de ocupat si bine ar fi sa-mi dai un mesaj si ne auzim cand se poate...
    Modificat ultima data de SABINUTZA; 22-02-12 la 12:53.

10. .
    Data inscrierii
    06-02-12
    Buna Corinush.Scuze de intarziere dar am fost prinsa cu o multime de treburi...da,ar fi mai bine sa vb...ma poti suna la 0745090659.O zi buna si sper sa ne auzim in curand...

12. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18