salutare, sunt noua pe forum, sper sa ma descurc, din primavara aceasta am o mare pasiune pentru stomatologie, in ciuda faptului ca am facut o facultate de total alt profil, dar care mie mi se pare totusi ca se leaga putin, in vara aceasta am facut un fel de internship la un cabinet de stomatologie, mai mult am observat ce se intampla pe acolo, deci nu a fost un internship propriu-zis. in baza principiului formarii continue, sunt ferm decisa sa imi formez si latura aceasta, intrebarea mea este, exista ceva curs de profilaxie dentara cu care sa pot lucra sau face practica intr-un cabinet de stomatologie pana termin facultatea de asistente stomatologie? mentionez ca din pacate nu pot sa incep anul acesta, aman pentru la anul. multumesc anticipat![]()
Fellicia
Exista un colegiu de profilaxie (de 3 ani) care am inteles ca a fost revitalizat de curand (in Bucuresti) si mai sunt inca 2 prin tara.
Iti da titlul de igienista dentara cu mai multe atributii decat asistenta (adica si lucrezi singura la pacient)
Mai multe detalii nu stiu de locurile la colegiu.
Bafta![]()
Bookmarks