+ Raspundeti subiectului
1 la 7 din 7 m.
    La primele mesaje ClaudiU23 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    20-02-08

Asistent medical (stomatologie)

Salut injectia!

Sunt student la medicina dentara , anul 1. Am fost doar de cateva ori la stomatolog. Ultima oara a fost inainte sa dau bacalaureatul anul trecut pentru ca nu mai puteam de durere.Nu stiu instrumentarul , nu stiu absolut nimic din ce e acolo in cabinet(lucrurile generale le mai cunosc , nu va ganditi ca sunt chiar asa afon); dar nu pentru asta am postat , asa ca o sa trec direct la subiect : Ca student la medicina dentara , anul 1 (in cazul meu) , am posibilitatea de a ma angaja/de a lucra intr-un cabinet stomatologic ca asistent sau altceva?

Nu ma intereseaza banii(poate putin :lol: , glumesc) , vreau sa invat! Sa asist la lucrari si sa ajut.

Acum vreau si pareri pro/contra despre aceasta problema pentru ca nu vreau nici sa lipsesc de la cursuri. Pe semestrul 1 am fost la toate cursurile si acum stau si ma gandesc ca mi-a ajutat FOARTE mult!

Astept raspuns si imi cer scuze daca nu am postat acolo unde trebuie.

Va salut, Claudiu.

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit Claudiu!

Sunt convins ca vei gasi un cabinet care doreste sa te primeasca. Uzual medicii doresc asistenti la inceput pentru a-i putea invata asa cum vor ei lucrul (in stoma sunt cate bordeie atatea obiceiuri)

In ce priveste legalitatea in cazul in care asisti nu e nevoie decat de acordul medicului (evident) si legal si de acordul pacientului. Dar acesta din urma nu prea e cerut deoarece prezentarea pacientului intr-un cabinet se considera acceptul implicit la tratamentul si conditiile cabinetului.
    In rest din cate stiu nu se cere pregatire speciala pentru asistent de stoma, adica poti sa nu ai deloc scoala si sa fii angajat.

Cum poti face? Poti sa publici un CV (chiar asa incepator cum esti ) pe www.medjobs.ro si astepti sa fii contactat. Tot acolo e o functie ce te poate ajuta. Salvezi o cautare (in Panoul de control) cu termeni specifici si atunci cand va apare un anunt al unui cabinet care cauta asistenta vei fi notificat prin mail si ii vei putea contacta.

4. .
    Data inscrierii
    20-02-08
    Bine v-am gasit!

Mersi mult pentru raspuns!

Dar merita oare? Ma grabesc? Am ce invata acum?

6. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Multe lucruri te poate invata direct stomatologul. Eu zic ca merita sa lucrezi plus ca poti sa castigi si de un suc eventual.
    Cu cat inveti mai repede cu atat mai valoros esti = cu atat mai repede iti gasesti de lucru intr-un cabinet bun (pacienti, dotare , salariul tau ...)

Eventual macar sa iti faci o idee.

8. .
    Data inscrierii
    20-02-08
    Ai dreptate.

Multumesc inca o data pentru raspuns.

10. .
    Ucenic timid Deea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-08-07
    buna , Claudiu! sunt asistenta medicala pe stomatologie .......... la noi la cabinet vin studenti ( stomatologie)in practica........ eu cred ca te ar ajuta f mult , pt . ca din cate stiu in primii trei ani faceti mai multa medicina generala si abia din anul patru stomatologie , macar inveti instrumentarul si stand pe langa un medic stomatolog care deja profeseaza vei invata f multe............dar nu sa lucrezi ca asistent cu acte in regula.........poate ca inainte se putea dar acum nu.........cel putin nu la mine in oras..........poti vb cu un medic sa te primeasca .in timpul tau liber ...........si daca gasesti si o asistenta draguta sa ti arate instrumentarul si materialele e ok ...............incearca pt mai multe detalii pe www. eugenol .com , este sait ul medicilor stomatologi.......sper ca ti am fost de ajutor

12. .
    Ucenic timid Deea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-08-07
    scuza ma.........adresa este www.eugenol.ro/forum si intri pe forumul eugenol

14. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Asistent(a) medical(a)? Moasa? Spune salut aici...
    De injectia in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 176
    Ultimul mesaj: 11-02-12, 16:40
  2. Asistent medical in stomatologie
    De apostol in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 28-09-09, 16:30
  3. asistent medical
    De vika90 in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 1
    Ultimul mesaj: 17-08-09, 09:40
  4. asistent medical