BUNA?A SI EU O MARE DILEMA...CONFORM OUG.144/2008 NOI ASISTENTII MEDICALI AVEM POSIBILITATEA SA NE DESCHIDEM CABINETE MEDICALE ,PROBLEMA ESTE CA NU AM GASIT NICAIERI CE TREBUIE SA FAC PT A REUSI SA DESCHID ASTFEL DE CABINET(PRESTARI SERVICI)...DACA POATE SAA MA AJUTE CINEVA RAMAN RECUNOSCATOR...MULTUMESC
Bine ai venit Ovidiu.
In principiu cand scrii cu majuscule pe un forum inseamna ca STRIGI!
Recomandabil sa scrii normal.
De asemeni trebuie sa incadrezi intrebarea ta in forumul corespunzator si nu oriunde.
Anunturi personale este pentru anunturi vanzare cumparare personale.
ok.ar putea sa fie luat si ca un strigat deoarece miemi se pare o buna oportunitate pt noi asistenti medicali.Daca nu am postat bine ai fi putut sa-ma indrumi unde sa postez...mersi...sau potzi sa mutzi u subiectul unde trebuie .
Speram sa intelegi principiul organizarii acestui forum. Eu nu pot sa mut permanent subiecte ce nu sunt in forumurile corespunzatoare.
Plus ca nu vei avea sanse sa primesti raspunsuri acolo.
Cred ca cel mai bine se incadreaza la Asistenti in cabinetul privat / Subiecte profesionale unde am sa il mut.
De ce nu s-a dezvoltat acest subiect?
Pentru ca ,cel care l-a initiat, nu stie sa scrie corect, de aia!
Sau poate nu e nimeni in tema..
este interesant subiectul privind deschiderea unui cabinet de catre asistenti medicali fara medici.Exista deschis un astfel de cabinet la noi ?
Cred ca da, este ,de fapt, cabinet de ingrijiri ,la domiciliu sau nu, trebuie sa stii contabilitate destula daca faci pasul, sa ai "pile " la casa de sanatate , de unde iei fonduri, daca faci contract , e destul de complicat .
Ce complicat man?
Pentru a afla raspunsurile trebuie sa cititi legislatia in vigoare:
1. ordinul 318/2003 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si functionarea ingrijirilor la domiciliu, precum si autorizarea persoanelor juridice si fizice care acorda aceste servicii;
2. ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ Nr. 144 din 28 octombrie 2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical generalist, a profesiei de moaşă şi a profesiei de asistent medical, precum şi organizarea şi funcţionarea Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România
3. Noua lege a sanatatii a carei proiect se afla in dezbatere publica la Transparenta decizionala pe saitul M. S.
Puteti fi unic asociat dar trebuie sa aveti co-administrator un medic, altfel nu va lasa sa infiintati firma. Urmeaza apoi avizul epidemiologic iar apoi autorizarea de catre M. S.. Contabilitatea o poate face un contabil cu care incheiati un contract. Succes!
Are cneva cabinet ?
Da, eu.
Ce faci mai exact ? Ce clienti ai ?
Bookmarks