+ Raspundeti subiectului
1 la 5 din 5 m.
    La primele mesaje j@j@ este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    18-02-08

asistentul medical in cabinetul privat

lucrez de aproape 2 ani la un cabinet privat....cate 204 ore pe luna iar salariul este de 700....pentru banii astia sambata si duminica lucrez,uneori fac si ture de noapte si din cand in cand mai mucesc si pe la alte puncte de lucru ale doctoritei....deja ma gandesc ca am facut o alegere gresita atunci cand am hotarat ca vreau sa devin asistenta medicala si asta nu pentru ca nu imi place meseria pe care o practic...chiar mi-am dorit sa devin asistenta...

2. .
    Ucenic timid andreiana este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    05-02-08

la cabinetele private este bataie de joc

draga j@j@,incearca totusi si la spitale,ce ai de pierdut?de unde esti?intereseaza-te pt ca s-au creat multe posturi la UPU sau poate gasesti la ambulanta

4. .
    La primele mesaje j@j@ este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    18-02-08
    aici in Calarasi, in spital sau la ambulanta ajung doar cei care au in jur de 2000 de euro in buzunar si o "pila serioasa".....

6. .
    Ucenic timid pipilug este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-10-07
    NU pot sa cred ca se mai da mita pt angajare in spital!!!! Mai ales cu lipsa de personal de care se plinge toata lumea!!! Dar ai grija caci anul acesta bugetul la spitale va fi mult mai mic decit anul trecut si iarasi se vor bloca posturile !
    Alegere gresita ai facut cind te-ai dus la acel cabinet , nu cind ai ales meseria asta!

8. .
    Ucenic timid Deea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    30-08-07
    doar 2000 de euro........... vai ,dar e putin ........la mine in oras un post in spital este in jur de 150 mil.lei................ si eu am ajuns la concluzia ca am facut o greseala cand mi am ales aceasta meserie.......... cel putin la noi in romania nu se merita...........

10. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Este respectata asistenta in cabinetul stomatologic ?
    De injectia in forumul Igienista si asistenta de medicina dentara (stomatologie)
    Raspunsuri: 14
    Ultimul mesaj: 29-04-10, 20:35

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18