+ Raspundeti subiectului
1 la 8 din 8 m.
    La primele mesaje emilia este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    02-11-07

asistentii radilogi-recunoastere UE

Buna!sunt asistent principal de radiologie si de mult caut un forum pe care as putea gasi ceva date utile celor cu aceeasi(se pare)ingrata meserie.
    imi tot pun o intrebare:daca celelalte specialitati sunt recunoscute in afara,ce se intampla cu radiologia?Este undeva recunoscuta si daca da,in ce tara?
    Am tot cautat joburi de asistent radiolog in strainatate dar se pare ca este aproape imposibil;toata lume imi cere acele 4600 de ore teorie si practica,iar noi,ceicare am terminat direct radiologie,in doi ani nu avem mai mult de 2800ore.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumesc anticipat!

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit emilia!
    Dupa cum vezi suntem putini acum.
    In legatura cu ce spui tu nu am idee. De obicei cerintele sunt standard si oamenii nu prea le negociaza. Putin probabil sa reduca ei numarul de ore.
    Din pacate multe nu prea stiu.

4. .
    La primele mesaje mihai este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    04-05-11
    sunt interesat de acele 2800 ore ? unde ai facut cursurile?
    Multumesc

6. .
    La primele mesaje parabone este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    20-10-07
    Citat Publicat initial de emilia View Post
    Buna!sunt asistent principal de radiologie si de mult caut un forum pe care as putea gasi ceva date utile celor cu aceeasi(se pare)ingrata meserie.
    imi tot pun o intrebare:daca celelalte specialitati sunt recunoscute in afara,ce se intampla cu radiologia?Este undeva recunoscuta si daca da,in ce tara?
    Am tot cautat joburi de asistent radiolog in strainatate dar se pare ca este aproape imposibil;toata lume imi cere acele 4600 de ore teorie si practica,iar noi,ceicare am terminat direct radiologie,in doi ani nu avem mai mult de 2800ore.Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?multumesc anticipat!
    din pacate pentru tine...nu vei putea sa-ti echivalezi titlulatura de asistent medical de radiologie.cunosc relativ bine directiva 2005/36(care reglementeaza recunoasterea, printre altele, titlului de calificare de asistent medical) insa nu am vazut nici o referire la asistentii medicali radiologi.poate nu am citit eu bine

nici nu stiu daca exista aceasta titulatura in alte tari UE...nu prea cred.

directiva asta este folosita ca instrument in recunoasterea titlului de as medical, precum si a altor specializari...in anestezie, psihiatrie, dizabilitati.dar nu am vazut radiologie, poate pentru ca nu exista decat in Romania.

ce te pot sfatui este sa iei la rand autoritatile din tarile UE responsabile cu inregistrarea asistentilor sau tara in care tu vrei sa muncesti...si sa-i intrebi daca ai posibilitatea de a-ti echivala calificarea.

8. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    Mai bine incearca -manipulateur en radiologie, cauta pe net .

10. .
    Data inscrierii
    20-10-07
    Citat Publicat initial de Gabi View Post
    Mai bine incearca -manipulateur en radiologie, cauta pe net .
    eu zic ca mai bine incearca cum trebuie...adica sa contacteze organizatia cu pricina.

12. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    Pai da, sa caute pe net...................organizatia cu pricina, dar care? ca nu prea ajutam omul asa

14. .
    Data inscrierii
    20-10-07
    depinde de tara in care vrea sa aplice...e simplu.

16. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Asistentii medicali nu vor OAMMR????
    De tutuc in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 17
    Ultimul mesaj: 27-03-08, 18:36

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje