+ Raspundeti subiectului
1 la 2 din 2 m.
    La primele mesaje rauberk este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    18-03-10

asistentele medicale din dispensarele scolare

:? :? buna,colegelor sunt incepatoare in forum si poate ma puteti ajuta;am terminat la stat in 1994 scoala postliceala sanitara cu mii de ore de practica ,cu o gramada de examene,cu concurs pentru post nu asa cum zicea o colega ca dai 100 RON si iei examenul ,tocmai de aceea as dori sa-mi spuneti la ce foloseste studiilie universitare de asistenti medicali,daca se fac si la Oradea si ce scrie altceva pe diploma.Va multumesc

2. .
    Ucenic timid Moderator clari este pe drumul cel bun Avatar clari
    Data inscrierii
    12-03-10
    Loc
    Rm.Valcea
    Buna
    la ce foloseste ??!!!!!!!! pai, mai trebuie sa mai scoatem niste bani din buzunar ca avem prea multi.......... :x ,nu ne ajunge ca dam pe cotizatie,asigurarea de malpraxis,credite,etc.......si acum si asta........doar ca spunea o colega ca daca faci si facultatea ( si ai noroc sa gasesti una care sa te inscrie in anul doi dupa ce dai niste diferente) o sa ai salariul de 1900 Ron --desi e greu de crezut----dar ma rog ,inca n-a terminat nimeni sa vedem exact cum este ,.....iti dai seama ca am facut 3 ani si mai facem inca 3 ani ( in cel mai fericit caz ) ,mai bine dadeam la medicina !!!!!!!!!!
    :arrow: in afara de asta un singur an la facultate te costa 3000 Ron ( asa e la Univ.de la Arad)
    Pa.Mai vorbim Numai bine !

4. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Stress-ul profesional la Asistentele medicale
    De injectia in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 3
    Ultimul mesaj: 05-04-09, 09:25

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi