Ce parere aveti despre activitatea sindicatului care se presupune ca tre sa ne apere interesele? De fiecare data greva se sparge, ne inmuiem la cea mai mica firmitura pe care ne-o arunca ministrul...Groaznic! De ce nu ni se platesc orele de noapte, de ce nu suntem aparati nici de asistentul sef pe spital care mai nou are titulatura de director de ingrujiri, nu ne ia nimeni apararea, medicii abia asteapta sa dea vina pe noi, nu mai recunosc ca ti-au spus sa faci una sau alta, o sucesc dupa cum le convine? E o mare jungla, un haos, avem o GRAMADA de directori si toti au voie sa ii controleze DOAR pe asistenti si pe infirmiere, toti vin cu cate inca o datorie pe care s-o arunce in spatele asistentilor....MA SUFOC IN ACEST SISTEM...as pleca, dar intr-un oras mic nu prea ai unde sa te duci...si in orasele mici inca domneste comunismul si scavagia!!!!!!!!!!!!!!!!
Din pacate o asa meserie frumoasa cu satisfactii profesionale foarte mari primite din ochii celor care pleaca sanatosi si in viata din spital ajunge sa te faca sa te simti asa. Si asta din vina unui sistem conceput cu picioarele (sau poate nu a fost conceptie ci doar o serie de carpeli) care in final te duce la disperare.
Incerc sa sper ca se poate schimba un sistem si la un moment dat va fi bine sau macar mai bine.
De ce trebuie sa te apere cineva? ai facut ceva rau? imi pare rau pentru tine ca ai asemenea nemultumiri, nici la mine nu-i totul ok, dar nici chiar asa!ce poti sa faci? sa-ti schimbi atitudinea, ca sistemul nu se schimba.
Si totusi vi se pare corect sa fie controlate(din toate p.d.v.d) numai asistentele si medicii nu? Ce facem cand iti spune sa nu-l deranjezi noaptea, sa te descurci cum stii si daca totusi indraznesti sa-l trezesti te vorbeste ca esti proasta si n-ai stiut sa te descurci si a tre sa-i tulburi somnul din garda? E CORECT?
Nu este corect......... sunt de acord cu tine si uneori , mai bine zis in fiecare zi regret ca mi am ales aceasta meserie ........... dar oameni nu stiu ce se intampla cu adevarat in spitale ........... daca nu trezesti medicul si se intampla ceva cu pacientul tu esti de vina ca ti ai depasit competentele .............. parerea mea este ca trebuie sa facem ceva , trebuie sa fim uniti pt ca daca nu suntem n o sa se rezolve nimic................
Voi ati primit ceva vreodata din partea sindicatului?Eu sunt membra sanitas din 1992 si intr-un singur an de 8 martie am primit un pix si un deodorant .si am luat de doua ori bilet la mare.Imparteam zilele cu o alta colega pentru ca avea mereu foarte putine locuri.
Io cred ca rolul sindicatului nu este sa faca cadouri de *martie , Pasti si Craciun! Ci sa ceara drepturi salariale si sa ne ajute sa le obtinem.Daca sindicatul nu ar cere fii sigura ca nu am fi avut salariile astea. Eu nu mai sint demult in sindicat , dar... asta e parerea mea...Cit despre bilete, pot sa-ti spun ca la noi in oras in fiecare an au ramas bilete la mare neluate...si nu pt ca nu cautam cine sa mearga...am ajuns chiar si sa convingem oamenii sa mnearga!!!
Vreau sa raspund lui Roco02,sper sa nu se supere.
CUm adica sa nu trezesti medicul de garda????????????????Pai iti poti permite sa raspunzi penal in cazul in care s-ar intampla o nenorocire?????????Nu trebuie sa ne asumam responsabilitati care nu intra in competenta noastra,medicul de aceasta face garda, sa fie disponibil pentru urgente!!!!!!!!!!!Dragilor, sa nu mai continuam cu aceasta atitudine de argati in fata medicilor,daca nu facem noi ceva, nimeni nu schimba nimic.Fiecare stie exact ceea ce are de facut, medicii profita de atitudinea noastra si ne exploateaza daca are ocazia .
Eu trezeam medicul indiferent daca ii convenea sau nu,ii spuneam ca starea bolnavului nu e tocmai buna si depaseste competenta mea, deci astept linia directiva pentru a ma ocupa de pacient.De multe ori nu le placea, dar................eu inainte de toate si libertatea mea!!!!!
Trebuie sa gasim curajul sa le spunem in fata ceea ce de fapt se fac ca nu vad!
Mai ales ca iau cam 2 milioane pe garda! Noi cit luam? In cazul in care ne mai platesc...
In tara asta niciodata n-o sa se intimple nimic pentru noi, astia micii. Corb la corb nu-si scoate ochii. Oricit o sa amenintam si oricit o sa ne rasculam, tot o sa se gaseasca cineva care sa ne dea in cap. Vorbesc din experienta.
Ariana permite-mi sa te contrazic.
Daca am fi toti informati la zi si am actiona impreuna nu cred ca asistentii vor mai fi tratati cu indiferenta. Dar lucrurile incep intotdeuna de la cel care spune asta si nu de la cei care dau in cap.
Eu sunt optimist si ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba relativ rapid, sper eu ca forumul sa fie o cauza importanta pt asta. Nu de alta dar stiu exemple din alte tari si poate chiar si de la noi.
Daca crezi ca nu poti face nimic ghici ce vei face ?
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
Eu am tot incercat sa fac ceva, dar m-am lovit mereu de nepasare, de superficialitate, de rautate... Si probabil ca intotdeauna voi incerca sa schimb ceva, pentru ca asa e firea mea: vreau mereu ceva mai bun, am incercat tot timpul sa-mi depasesc conditia. Dar cel putin in sectia unde lucrez eu nimeni nu indrazneste nimic. Deci stii cum sint vazuta eu? Ca o ciudata care isca furtuni pentru te miri ce. Numai ca acele "te miri ce" sint de fapt adevaratele erori si orori ale sistemului...
Singur nu poti face prea mult. Trebuie sa fim cati mai multi si organizati. De asta intrebam de asociatie ...
Administrator injectia.ro
Forumul asistentilor medicali
E jale si ca asistent, vai. Cand .. o sa se ajunga ca muncitorul sa aibe putere de cumparare, si respect?
Pentru deranjatul medicului in garda, m-am trezit si eu cu 15% taiat din salariu pe 3 luni. Si chiar nu era de competenta mea, asa ca am plecat de pe sectia respectiva.
.....pot spune ca aceasta situatie se intalneste cam in toate colectivele...
in spate toti vorbesc, dar in fata medicilor, doar eu si inca o colega am avut curajul sa ne spunem punctul de vedere...
pana nu ne schimbam mentalitatea, si nu vom fi uniti, nu vom realiza nimic.
medicii sunt uniti si se apara intre ei..noi? pffffffffffffffff!!!
MYKY.MYKY27
Bookmarks