Asa cum spuneam , lucrez intr-o sectie de ATI. In urma introducerii regimului special al stupefiantelor de acum citeva luni , si respectiv a introducerii noilor condici de stupefiante si a noilor registre de stupefiante ,unice la nivel national , la noi cel putin , s-a produs o bulibaseala totala... Daca pina acum aveam o condica si un registru in care le decontam acum nu mai intelege nimeni unde cit si ce decontam...
Mai are cineva aceeasi problema? Ma puteti ajuta sa ma dumiresc si eu???
Cum aruncati cantitatea ramasa si la cite ore????
Noi scriem condica pe calculator si nu avem un registru special pt. stupefiante,e adevarat,eu lucrez intr-o sectie de boli infectioase si stupefiantele folosite sunt: codeina,meprobamatul,diazepamul si feno., poate tot cineva care lucreaza pe ati sa-ti raspunda.
Esti cumva asist. sef acolo?
Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta.
Ce fain ! Cum scrieti condica pe calculator?Si cum se parafeaza(aproba)?
Da, sint as.sef.Sper ca nu-i un lucru rau ?!
Se poate folosi foarte bine si in acest domeniu
Corect! Dar noi nu avem program pt stupefiante ci avem condica de aparat, condica de prescriptii si registru de decontare.
Semnatura electronica o folosim doar pt laborator
oricum este pacat ca nu se folosete un sistem integrat care sa gestioneze tot incepind de la internarea bolnavilor si pina la arhivare,dar pina atunci mai trece timp
asta imi doresc si eu :sa nu mai alergam dupa bilete si hirtii care se pierd de la o zi la alta....
Bookmarks