+ Raspundeti subiectului
1 la 9 din 9 m.
    La primele mesaje onica_anamaria@yahoo.com este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    17-08-09

ce se stie despre Euro medical jobs srl

Buna ziua,
    Asi dori sa plec in Italia cu contract de munca de aici si vreau sa stiu daca ati auzit despre firma EURO MEDICAL JOBS S.R.L din Craiova . Daca ati mai auzit si de alte firme de recrutare asistenti medicali prt. Italia va rog sa imi dati si mie sfaturi.

Va multumesc.

2. .
    La primele mesaje geta este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    02-01-10

despre Euro medical jobs

Din pacate raspunsul meu s-ar putea sa vina cam tarziu ; si eu am fost tentata sa apelez la ei dar am citit pe un forum al asistentilor medicali din Italia ca pretind multi bani in mod nejustificat. Singura firma recomandata ar fi Obiettivo lavoro,au sediu si in Romania in Buc, si Iasi ;cauta pe site-ul lor.

4. .
    La primele mesaje electricista este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    25-04-11

feriti-va de ei!!!!!!

nu semnati nici un contract cu firma aceasta ! feriti-va de ei ca de dracu! pe noi ne-au tarat intr-un proces pe care l-am pierdut si trebuie sa le dam 80 mil lei vechi .cine vrea amanunte le stam la dispozitie

6. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    electricista trebuie sa vii cu mai multe detalii altfel putem crede ca esti de la concurenta acestei firme si faci antireclama.
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

8. .
    Data inscrierii
    25-04-11
    nici o problema . pot pune la dispozitie contractul , citatia si sentinta . e bine ?

10. .
    Data inscrierii
    25-04-11
    intrati pe site-ul judecatoriei craiova ,pe site-ul tribunalului dolj si cautati procesele in care este implicata aceasta firma !pretentiile lor sunt de mii de euro! contractul de mediere e bine ticluit sa ascunda multe aspecte ex:nivelul de studiu al limbii italiene , pasii si termenii de indeplinire a contractului de catre prestator .

12. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Pai asa fac unii bani, din mizerii, si inselatorii. E cazul sa dam si noi tepe, romanasilor

14. .
    La primele mesaje myreea este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    22-09-11
    buna tuturor, Electicista as dori mai multe detalii legat de procesul cu firma respectiva, eu am semnat un contract cu ei, insa inafara de faptul ca mi-au trimis un plic cu hirtii pe care trebuie sa le fac, nu m-au ajutat cu nimic, am facut totul singura si mai mult la anul imi expira contractul

16. .
    Data inscrierii
    25-04-11

detalii

in cotractul pe care l-ai semnat sunt trecute la capitolul obligatiile beneficiarului ceva de genul: a)sa studieze si sa aprofundeze limba italiana pana la un nivel care sa-i permita sustinerea interviului ,promovarea examenului IPASVI si desfasurarea activitatii;b)sa studieze si sa aprofundeze cursul de limba italiana si pachetul legislativ pus la dispozitie de catre furnizor ;???DACA DA ,o sa primesti o notificare din partea SC EUROMEDICALJOBS CRAIOVA prin care esti instiIntata ca nu ai respectat aceste clauze contractuale (probabil o sa te supuna unei testari telefonice sau te convoaca la sediul lor -testare al carei nivel e ascuns in pliantele lor ca o recomandare de la un nume melodios RENICA FREDERICA , sau ceva de genul asta,pe care o pici cu brio )ti se vor cere 500euro plus tva (sa traiasca si statul roman care obladuieste asemenea contracte )daca vrei sa renunti la contractul de mediere TAXA e (conform contractului)1000 europlus tva (sa traiasca inspectia muncii, ministerul muncii etc,etc,etc.)
    ITI PREZINT SCUZE CA RASPUNSUL MEU VINE ASA TARZIU !!!

18. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18