OK, am si eu o intrebare!
As dori sa fac scoala de asistente medicale si sunt curioasa dupa terminare voi cum v-ati dasit un job? Eu am terminat facultatea de Administratie Publica acum un an, nu mi-a placut si nici nu am reusit sa imi gasesc un job in domeniu, peste tot este pe baza de pile, cunostinte si relatii. Acum lucrez in domeniul privat insa nu imi place ceea ce fac si nici nu am un job pe masura calificarii mele, sunt nemultumita de faptul ca am o slujba sub nivelul pregatirii mele ( peste tot se cere experienta dupa terminarea facultatii) si as vrea sa ma reorientez. Ideea e ca nu cunosc pe nimeni care sa lucreze in acest domeniu care sa ma sfatuiasca, este tot atat de greu obtinerea unei slujbe in acest domeniu, voi cum ati reusit, ce scoala e mai buna, eu am auzit de Carol Davila si de Fundeni ? Astept orice raspuns care sa ma ajute cu un sfat de la cineva care a facut cursurile la una din aceste doua scoli si nu numai.P.S> eu as vrea sa fac cursurile de asistent medical generalist.
Este un deficit major de asistente asa ca tare ma indoiesc ca nu gasesti de lucru. Chiar si in conditii de criza deficitul de asistente este de aprox 30%
Bookmarks