+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.
 1. #1
  Ucenic timid andreiana este pe drumul cel bun
  Data inscrierii
  05-02-08
  Mesaje
  30

  salarizarea asistentilor cu studii superioare  dintre cei care au terminat FAM,este cineva care a si primit salariul marit?daca da ,cu cat?circula zvonuri contradictorii.institutia te plateste numai daca considera ca are nevoie de asistenti cu studii superioare.legea obliga sa te plateasca pt studii sup numai daca in institutia respectiva 80%din angajati au studii sup,iar restul 20% studii medii. are cineva informatii concrete?

 2. .
 3. #2
  La primele mesaje gabita orl este pe drumul cel bun
  Data inscrierii
  17-02-08
  Mesaje
  24
  Foarte tare!
  Pai,exista o lege care spune ca studiile superioare aduc la salariu pina la 20% bani mai multi plus transformarea postului din studii medii in superioare.
  personal cred ca neacceptarea celor de la Runos a diplomei ma va determina sa-i actionez in justitie si e posibil sa obtin si ceva bani in plus prin titlu executoriu.
  chiar nu ma intereseaza si nici nu pot accepta alte variante,atit timp cit pt tot felul de referenti si alti bagatori de seama din spitale se poate acorda si spor de preventie,desi nu au nici o treba cu pacientii mai ales la sala de operatie,si transformarea postului plus alte beneficii,desi nu fac altceva decit sa plimbe hirtii,sa coresteze cu pasta ce au gresit,pe cind noi daca injectam ceva gresit,la revedere,nu-l mai trezesti pe asiguratul roman,ba te si da in judecata ca...deh,i-ai facut necazuri!

 4. .
 5. #3
  La primele mesaje mishar este pe drumul cel bun
  Data inscrierii
  24-03-09
  Mesaje
  7

  Re: salarizarea asistentilor cu studii superioare

  Citat Publicat initial de andreiana
  dintre cei care au terminat FAM,este cineva care a si primit salariul marit?daca da ,cu cat?circula zvonuri contradictorii.institutia te plateste numai daca considera ca are nevoie de asistenti cu studii superioare.legea obliga sa te plateasca pt studii sup numai daca in institutia respectiva 80%din angajati au studii sup,iar restul 20% studii medii. are cineva informatii concrete?
  .
  Ai dreptate asa suna legea....dar am vazut un fluturash in care diferentza era de 200Ron baza.

 6. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

 1. Incadrarea asistentelor cu studii superioare
  De auricacordea in forumul Asistenti medicali in spitale
  Raspunsuri: 17
  Ultimul mesaj: 04-10-12, 19:23

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

 • Nu puteti sa postati subiecte noi
 • Nu puteti sa postati mesaje
 • Nu puteti salva fisiere
 • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18