+ Raspundeti subiectului
1 la 3 din 3 m.
    La primele mesaje sunrise este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-08-08

Reatestare profesionala?

salutare!
    ma bucur ca v-am gasit si am sa trec direct la o problema care ma preocupa de citeva zile.
    sunt in concediu pt ingrijirea copilului.in ianuarie ma voi intoarce la lucru DAR...se practica un fel de reatestare profesionala.n-am nimic impotriva examenelor dar sunt foarte curioasa :de ce?pt ca din ce am citit eu aici nu ar fi nevoie.si in alte spitale e la fel sau doar al nostru e mai motat?

"Ordinul M.S. nr.501 din 16 mai 2005 : aprobarea Normelor privind procedura de reatestare a competentei profesionale a asistentilor medicali si moaselor:

Art.1. - In conformitate cu prevederile art. 14 din Legea nr.307/2004, asistentii medicali si moasele care intrerup activitatea pentru o perioada mai mare de 5 ani vor fi reatestati, in vederea reluarii activitatii, de catre o comisie a Ordinului Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania (OAMMR)

Art.2. - --Se considera continuitate in activitatea profesionala:
    >activitatea asistentilor medicali/moaselor care lucreaza in directiile de sanatate publica judetene, Ministerul Sanatatii si ministerele cu retea sanitara proprie,
    >activitatea asistentilor medicali/moaselor care lucreaza in organizatiile socioprofesionale,
    >perioada in care si-a exercitat profesia de asistent medical/moasa in strainatate, numai daca face dovada ca a desfasurat activitatea in mod legal (contract de munca) si prezinta dovada ca in aceasta perioada nu a suferit abateri de la normele codului de etica si deontologie in exercitarea profesiei,
    >perioada de concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de 2 ani, insumata pe o perioada de maximum 5 ani"

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Nici eu nu stiu ca ar trebui asa ceva dpdv legal dar cred ca si spitalul poate cu de la sine putere sa introduca o astfel de atestare. Nu stiu ce sa spun ...

4. .
    Ucenic timid pipilug este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-10-07
    Da! si la noi in spital e la fel! de altfel in toate spitalele din oras stiu ca se face la fel. cica sa nu-ti fi uitat treaba (meseria) in cei 2 ani! :shock:

6. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18