+ Raspundeti subiectului
1 la 6 din 6 m.
    La primele mesaje `stephania este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    18-05-10

programul de lucru

buna colegilor.sunt noua pe acest forum.sunt asistenta la spit.de urg. Suceava si vreau sa stiu daca si la alte spitale s-a introdus OBLIGATORIU programul de 8 ore;6-14 '14-22 '22-6 :?: :?: :?: directorul nostru e mai ceva decat un dictator :!: [/b]

2. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Bine ai venit pe forum stephania
    Sper sa te ajute cineva ... si capul sus, lucrurile au tendinta de a se rezolva in moduri surprinzatoare.

4. .
    La primele mesaje Ariana este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    17-11-10
    Nu. La noi nu e obligatoriu, insa tind sa cred ca cel putin in sectia mea ar fi de dorit... Programul in general este de 12 ore in tot spitalul, doar ambulatorul de specialitate si cabinetele medicale au program 8 ore. Nu exista scris nicaieri ca programul e obligatoriu 8 ore, doar daca acest program a fost stabilit in Consiliul de Administratie al spitalului respectiv.
    Problema la noi e ca asistenta sefa,conform legii, ar trebui sa aiba program 7-15, dar ea vine cind vrea, cum vrea, isi face programul dupa cum ii tuna...

6. .
    La primele mesaje liana vesa este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    29-11-10
    buna ,asta nu -i nimic la noi in unitate graficul de lucru il face directoarea nu asistenta medicala .fara a respecta turele ,totusi am o intrebare stie cineva cui ii revine sarcina cu graficul si daca directoarea poate sa-l modifice dupa bunul plac?

8. .
    La primele mesaje Ariana este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    17-11-10
    Graficul trebuie sa-l faca asistenta sefa, conform fisei postului, medicul sef de sectie il semneaza, dupa care il mai semneaza si directorul medical. Nu are voie nimeni sa modifice graficul de lucru decit daca nu e corect - la noi l-au trimis inapoi de citeva ori pentru ca era facut aiurea, ce de obicei...

10. .
    La primele mesaje liana vesa este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    29-11-10
    ok multumesc ,la noi asistenta sefa si-a dat demisia si nu este inlocuitor ,noi asistenti medicali am desemnat o colega care a fost asistenta sefa sa-l intocmeasca ea ,a fost facut foarte bine pe luna decembrie, dublele erau cam aceleasi la toata lumea , dar directoarea care este de profesie bucatar nu l-a semnat ca nu i-a convenit ei ceva, are o preferata si a vrut sa o favorizeze . si nu se respecta turele cea ce nu ne convine venim aiurea la lucru .suntem centru medico social si noi nu avem director medical . daca mai este cineva care lucreaza la centru medico-social?

12. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Lucru in strainatate ca asistent medical
    De dana Halmaceanu in forumul Salut si Diverse
    Raspunsuri: 23
    Ultimul mesaj: 03-07-11, 09:17
  2. lucru in ture
    De eugenyconstruct in forumul Asistenti medicali de radiologie
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 02-07-09, 16:35

Tagurile acestui subiect