Buna! Noi suntem foarte ingrijorate caci cele de la runos ne-au anuntat ca nu ne vor mai plati orele duble (munca prestata in zilele de repaus saptamanal,sarbatori legale).Spun ca asa scrie in noua lege a salarizarii.Am rasfoit si eu legea 330 dar nu stiu ce au citit ele.la cap III sect 2 art 20 scrie altceva .Noua nu ni s-au platit orele suplimentare niciodata,dar 36-40 de ore duble .da.Va rog sa-mi spuneti daca si voi veti fii platiti la fel!Siu daca da ajutati-ma sa inteleg de ce .
din pacate si noua la fel ni s-a spus ....
Art. 20. - Munca prestata in zilele de repaus saptamanal, de sarbatori legale si in celelalte zile in care, in conformitate cu reglementarile in vigoare, nu se lucreaza, in cadrul schimbului normal de lucru, se plateste cu un spor de 100% din salariul de baza al functiei indeplinite. Munca astfel prestata si platita nu se compenseaza si cu timp liber corespunzator.
dar aici eu am un semn de intrebare ...ptr.ca noua ne si platea ziua respectiva si ne dadea si liber ptr ea ...conform art 20 se plateste ca o zi normala (adica 100%) si nu se da nici liber ...
eu cam asa am inteles...
astept si alte pareri...![]()
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy
Intre timp m-am lamurit.A aparut legea 285\28 decembrie2010 publicata in monitorul oficial nr 878\28 dec 2010,art 9.Ramane sa vedem daca se mai poate face ceva .Asteptam in primul rand .vesti de la liderul nostru de sindicat
Bookmarks