dupa cum ma asteptam nu am gasit nicaieri pe internet o bibliografie calumea pentru subiectul balneo-fizioterapie, va rog mult de tot sa imi spuneti daca aveti idee de titluri de carti care sa fie incluse intr-o bibliografie de specialitate, sa stiu ce sa cumpar. mi-ar fi de un real folos si multumesc anticipat oricaruia ma ajuta la capitolul asta.
![]()
O sugestie pentru subiecte noi este sa explici in titlu despre ce e vorba.
Pentru a fi mai usor de ajuns la subiect celor interesati sa ajute.![]()
prietena mea cauta respectivele carti pentru a-si putea scrie lucrarea de licenta. normal ca am sarit sa o ajut, si m-am gandit ca cel mai sigur ar fi sa intreb alti oameni din domeniu. problema ar fi ca eu nu am nici cea mai mica idee despre ce carti ar putea fi vorba. ea mi-a zis sa caut carti despre Recuperare in Reumatologie; balneologie, masoterapie, kineto, bioterapie (biomecanica), traumatologie, hidroterapie, climatoterapie, cateva titluri, ca sa se poata orienta cand o sa le cumpere.
esti cumva asistent?daca nu,n-ai ce cauta aici;numai pritena ta
scuze,am mancat un "e",pa
uhuuuu! cat de drastic! de ce sa ai ceva impotriva cuiva care vrea sa ajute? am fost cumva nepoliticos?
si inca o data: nu sunt asistent sunt maseur, si daca se considera ca nu am ce cauta aici, vorbiti va rog cu administratorii forumului sa ma baneze!
Scuze, mi-am varsat nervii pe tine pentru ca sunt putini asistenti care intra pe forum ,ceilalti, ori nu stiu sa foloseasca calculatorul, ori n-au nimic de spus.pa Sa vad daca ma contrazici.![]()
Bookmarks