sunt trista de ce vad la televizor , de ce citesc pe diferite sait uri , lumea nu mai are incredere in noi , ne fac criminali , cu parere de rau am ajuns sa mi fie rusine sa mai spun ca sunt asistenta medicala si poate pe buna dreptate .......... dar cred ca nu suntem numai noi de vina si cei care ne inavata in scoli care nu si fac datoria de profesori , asta si referitor la facultati cat si la postliceale care nu stiu decat sa ti ia o gramada de bani ............sa ti doresti sa inveti ceva , sa vrei sa te duci sa faci practica in spital si sa nu poti pt ca nimeni nu ti arata nimic ............lumea te judeca dar ce nu stie lumea este ca medicul te delega sa faci cu totul; altceva decat meseria ta ........... cel mai mult ma deranjeaza ca mas media nu arata decat cazurile de malpraxis dar nu arata si in ce conditii lucreaza atat medicii cat si asistentele ............. acum chiar daca chiar nu ai ce i mai face unui pacient si moare tu l ai omorat......... voi ce parere aveti ?
:arrow: multi nici nu stiu sa isi scrie numele, ce sa mai povestim despre plingere, dar in schimb poate si stie sa scrie cuvintul MALPRAXIX in reclamatii :!:
Bookmarks