SALUT TUTUROR
AM O PROBLEMA LA CARE SPER SA IMI DEA CINEVA PUTIN AJUTOR.
AS VREA SA IMI SCHIMB LOCUL DE MUNCA SI AM O OFERTA LA SPITALUL PRIVAT MUNPOSAN DIN CAPITALA INSA NU STIU CAT DE SERIOSI SUNT .AM AUZIT UNELE LUCRURI NU TOCMAI FRUMOASE DESPRE EI IAR LA INTERVIU MI-A LASAT IMPRESIA C ACOLO ESTE O ATMOSFERA INCARCATA .STIE CINEVA CEVA DESPRE EI?
Bine ai venit AMA.
Incearca te rog sa nu mai flosesti majusculele decat la inceputul propozitiei. In limbaj forumistic inseamna ca strigi.![]()
Buna idee sa intrebi inainte sa te angajezi de cum e acolo. Din pacate nu te pot ajuta. Eventual abordeaza pe cineva care lucreaza acolo chiar daca nu il stii. Poate ai norooc sa aflii ceva. E foarte firesc sa intrebi inainte sa te angajezi.
Multumesc mult pentru sfat, dar acest spital este unul mic si nu prea vad cum sa abordezi pe cineva de acolo.In plus, de la intrare te intreaba cineva ce vrei si pe cine cauti.
Imi permit sa iti dau un sfat, daca nu te superi! Lucreaza de proba, la potentialul viitor loc de munca, (1-2 saptamini, in care, esti in libere) si vei simti, daca este locul tau, acolo, sau....nu ! La schimbarea locului de munca, in general, exista argumente pro si contra; pune-le in balanta si vezi ,daca este avantajoasa aceasta shimbare, pentru tine ! Succes!!!!!!!!!
daca ti s-a facut o oferta inseamna ca te costa ceva angajarea. daca am inteles eu gresit si nu trebuie sa dai nici o "atentie", de ce nu te duci si gata?Publicat initial de AMA
nu te costa nimic. plus ca poate nu ai si alte oportunitati momentan. sfatul meu este sa mergi. incercarea moarte n-are, nu?
daca va fi o experienta neplacuta, ceea ce nu-ti doresc, macar va fi si una educativa. succes si noroc! sa auzim de bine.
Sa lucrez la stat sau la privat? Nu credeam ca va fi atat de greu sa hotarasc asta!
In sectia pe care lucrez acum intr-un spital de stat, a venit o firma privata cu o oferta de a merge in clinica lor particulara cu acelasi profil, pentru un salariu cu vreo 200-300 lei mai mult decat in prezent plus conditii super de munca.
Stiam ca va venii candva aceasta oferta si mereu mi-am dorit asta dar acum am indoieli serioase.
Daca raman la stat pierd vreo 200-300 lei fata de prezent pentru ca dispare sporul de tura si orele de sambata-dumineca(se v-a lucra la capacitate mult mai mica,deoarece va fi preluata si activitatea sectiei). Daca merg la privat ar fi cu atat mai mult decat in prezent DAR oare se merita pentru incordarea si stresul in care presupun ca se va lucra? Pe deasupra managerul actualului spital ne-a spus ca cine pleaca nu mai vine inapoi, exclus.
Daca acum stresul la care ne supune as.sefa si medicul e tot mai mare, acolo ce v-a fi tinand cont ca aceleasi persoane vor ramane in conducere, care evident vor trage sa-si mentina pozitia.
Poate va spuneti si voi parerea; privat (unde se prmite mult lapte si miere) sau spital de stat (cu multe lipsuri, salar mai mic plus actuala instabilitate din sistem)?
Va multumesc
Bookmarks