+ Raspundeti subiectului
1 la 17 din 17 m.
    La primele mesaje cardiologie este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    21-02-08

lista spitalelor propuse spre comasare, desfintare (ce se intampla)

Buna seara ! Va rog ,daca cineva are lista spitalelor ce vor fi comasate si reprofilate ,afisati-o si aici.Eu am vazut putin doar lista celor comasate.Ce parere aveti despre acest lucru?

2. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    Buna, vezi ms.ro. parere? personalul ramane ,probabil mai "dispar" din sefi, se schimba profilul............cam asta e.

4. .
    Initiat Moderator injectia este pe drumul cel bun Avatar injectia
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Atasez lista spitalelor propuse spre reprofilare si celor propuse spre comasare.
    e de pe situl Ministerul Sanatatii
    Fisierele atasate
    Administrator injectia.ro
    Forumul asistentilor medicali

6. .
    Ucenic timid Moderator clari este pe drumul cel bun Avatar clari
    Data inscrierii
    12-03-10
    Loc
    Rm.Valcea
    parerea mea ca se face o alta nedreptate in ceea ce priveste comasarea spitalelor sau reprofilarea lor........
    dar ne-am "obisnuit" deja cu astfel de lucruri..
    sunt spitale(cum e cazul spitalului in care lucrez si eu ) carora le mergea foarte bine asa cum erau ,fara datorii ,conditii foarte bune in ceea ce priveste cazarea ,mancarea ,pesonalul medical,si mai mult , la noi niciodata nu s-a platit vreun medicament ........
    suntem pe lista spitaleleor transformate in azile de batrani ....mai tragem ,insa ,speranta ca totul se va rezolva si se va gasi o metoda de compromis si ptr noi...din fericire inca se mai negociaza....
    nu inteleg ca daca acolo unde lucrurile merg foarte bine de ce trebuie sa se schimbe ceva..????
    inteleg sa se schimbe lucrurile acolo unde lucrurile sunt proaste..!!!!
    sper sa aflu si parerera celor care lucreaza in alte spitale propuse spre reprofilare
    Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy

8. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Care spital Clari? Ramnicu Valcea are maternitatea, spitalul nr 2, si spitalul de Urgenta.
    Maternitatea deja nu are nici injectii, perfuzoare.

10. .
    La primele mesaje parabone29 este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-10-10
    nu stiu cum e treaba in tara,desi mai citesc din cand in cand presa...eu zic ca e o idee buna...cine dracu se trateaza la spitalul de la Pătârlagele sau mai stiu io ce spital din Cucuietii de Campie?...in felul asta, personalul calificat si profesionist va ramane sau va fi concentrat unde trebuie, adica in centrele mari, sau cele din municipiul de resedinta...iar cei din spitalele genul sus-amintit, care oricum freaca menta, va trebui sa se acomodeze...ori munca in spital, ori azile.
    plus fondurile vor merge acolo unde e nevoie, nu catre spitale fantoma, neperformante si gauri in buget.
    principiul e bun, insa trebuie facut cu cap...altfel iese o harababura.

12. .
    Ucenic timid Moderator clari este pe drumul cel bun Avatar clari
    Data inscrierii
    12-03-10
    Loc
    Rm.Valcea
    draga parabone daca doar citesti din cand in cand presa si nu stii cum e situatia din tara ,eu zic sa te abtii de la astfel de pareri ,inteleg sa-ti dai cu parerea acolo unde stii sigur care e situatia......
    ma abtin sa mai fac si alte comentarii in legatura cu postarea ta ....e clar ca nu stii realitatea din sistenul sanitar....

@cristian21
    eu nu lucrez in Ramnicu Valcea ,ci la un spital mic din jud.Valcea propus spre reprofilare...
    stiu ca in spitalele din Rm.Vl nu mai sunt medicamente si materiale sanitare de mult ,acolo se cumpara absolut tot ,pe langa altele si altele.....

de asta nu mi se pare corect ca dupa ce platesti contributii la sanatate ani de zile (si nici nu sunt mici...) sa mergi in spital si acolo sa-ti ia bani si pe tamponul de vata ....mi se pare o tampenie...
    Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. Legile lui Murphy

14. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    mai cunosc si eu cate ceva din sistemul sanitar romanesc...ca doar din el am evadat.

cunosc cum e situatia din spitalele din orasele mici...aici ma refer la cele ne-resedinte de judet.spitale care aproape nu fac nimic...orice caz mai dificil il expediaza imediat catre spitalul judetean...nu pot sa emit pareri asupra competentelor profesionale ale personalului din aceste spitale, insa un lucru e sigur...un asistent sau medic dornic sa invete si sa devina mai bun ar avea ultima alegere un astfel de spital
    ce indicatori de performanta au astfel de spitale?....zero barat

sunt niste gauri in buget..si evident trebuie ceva facut.

as dori sa lasi deoparte ironiile.e mai bine asa.

16. .
    Ucenic Sef Eric este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    15-02-11
    Loc
    Ramnicu Valcea
    Varsta
    22
    Un oras este o institutie juridica, cu personalitate juridica propie. Pe romaneste e ca o firma. Trebuie sa-si.. foarte multe lucruri.
    Eu cred ca se vrea sa se ajunge la clinici private, foarte numeroase.

Imi e scarba de tara asta, pensionarii au pensia mai mare decat castiga un tanar, nu esti bagat in seama, trebuie sa achiti contravalori in bani pentru orice.

De pilda o adeverinta pentru scoala de soferi, ajunge la 40 de ron.

18. .
    La primele mesaje lumi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    14-02-11
    La,, Patarlagele sau la Cucuietii de Campie ,, se trateaza bunicii tai, sau parintii tai ( daca esti de la tara) deoarece ei nu mai au demult bani de medici, spitale sau clinici private. Iar copiii lor au salarii mici si nu-i pot ajuta( cei ce mai sant in tara, ca cei mai multi au copii pe care-i vad in cel mai bun caz o data pe an), si care nu prea mai stiu situatia din tara.

20. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    ok.asa e...aveti dreptate cu totii.

22. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Citat Publicat initial de Eric View Post
    U...
    Imi e scarba de tara asta, pensionarii au pensia mai mare decat castiga un tanar, nu esti bagat in seama, trebuie sa achiti contravalori in bani pentru orice.
    ....
    De ce sa iti fie scarba de tara asta? Crezi ca in alte tari nu platesti pt orice?
    Tinerii nu sunt bagati in seama pt ca nu se baga ei singuri in seama.
    Cati se implica in organizatii (de la ONG la Politice), cati merg la vot ... Daca nu iti faci vocea auzita si pensionarii voteaza pt tine sau ei intra in partide atunci evident ca nu te baga nimeni in seama.

Tara e chiar superba, dar descoperim ca viata in capitalism nu e usoara mai ales cand nu te pricepi cum functioneaza.
    E adevarat ca viata e mai usoara uneori in anumite tari dar oare nu vrei sa faci tara asta sa fii mandru de ea / mandru ca esti roman sau vrei sa pleci cu coada intre picioare in alta tara numai ca ai salariul putin mai mare si iti zambeste la ghiseu cand te taxeaza de iti merg fulgii?

Cateva ganduri ... dar am descoperit ca cine se satura de Romania se satura si orice argument nu mai are valoare.

Revenind la subiect, comasarea cred ca este utila dar in primul rand trebuie crescuta colectarea de bani de la toti contribuabilii pt sanatate. Fara bani nu prea poti face mare lucru.

24. .
    Ucenic timid Gabi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    26-01-09
    A propos de "saturat", conditile de trai de aici ma dezgusta si faptul ca suntem condusi de oameni precum vanghelie (da, cu "v" mic) ; cat priveste mandria de a fi roman, eu n-am nici un merit ca m-am nascut aici , puteam sa ma nasc in Franta, si era foarte bine, ca acum nu mai trebuia sa astept eliberarea autorizatiei de a exersa acolo.
    Cred ca sunt deja off topic, numai bine.

26. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    Citat Publicat initial de injectia View Post
    vrei sa pleci cu coada intre picioare in alta tara numai ca ai salariul putin mai mare si iti zambeste la ghiseu cand te taxeaza de iti merg fulgii?
    te rog sa aprofundezi putin...

oare cum e mai bine...sa ti se zambeasca frumos la ghiseu, taxandu-te de iti merg fulgii, si banii...sau e mai bine sa dai de o moaca acrita care nici nu are ce sa taxeze?

e cum spui tu...poate toti care pleaca...iau cu ei si coada dintre picioarele lor...pentru ca nici macar ea, coada, nu merita sa fie chinuita in halul asta.adica a-si face veacul prin Romania si a nu i se taxa toti fulgii

28. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Nu am spus ca e rau sa ti-se zambeasca la ghiseu, printre randuri spuneam ca fiecare loc are problemele lui.
    Dar sa revenim la comasari. Cred ca din lipsa de fonduri e singura masura posibila. Intotdeauna ma gandesc prin perspectiva celui care ia decizii. Daca nu ai buget sa le mentii ce faci, te faci ca ii platesti sau le inchizi si faci cateva (mai putine) sa mearga?
    O decizie dificila pt oricine ar face-o.

Cine nu intelege ca sunt mai putini bani si medicina e scumpa nu va intelege nici masurile care se iau. Din pacate cand iti taie craca de sub picioare e greu sa judeci fara patima.

30. .
    Data inscrierii
    15-10-10
    ai spus, printre randuri, ca cei care au plecat sunt niste tradatori de neam, patrie, traditii si pupat moaste...doar pentru ca au ales sa plece din asa-zisele spitale romanesti...eu nu cred ca toti au plecat de dragul banilor.

in fine...voi aveti dreptate.

32. .
    Data inscrierii
    19-08-07
    Loc
    Bucuresti
    Am spus ca pleci cu coada intre picioare pt ca nu este normal sa trebuiasca sa pleci din tara ta pt un trai mai bun / civilizat. Nu am spus ca esti tradator de neam ... astea le-ai citit tu printre randuri.

Sunt de acord cu tine ca nu toti au plecat pt bani dar daca ar fi avut salarii bune aici cred ca ar fi ramas marea majoritate. De ce?
    Pt ca plecarea este un efort, acomodarea in alta tara un alt efort. Nu te asteapta nimeni cu flori acolo si dupa, esti privit ca auslander o buna perioada de timp.
    Nu am nimic cu cei care au plecat. Ma bucur ca multi ajung in occident si invata ce sunt valorile adevarate pe pielea lor, dar si greselile acestora.

34. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18