stie cineva ce se intampla cu libera practica dupa ce ma intorc din concediu crestere copil pana la 2 ani?se modifica cumva,trebuie schimbata,ma ia in evidenta undeva.am auzit ca trebuie platita cotizatia pe cei 2 ani la oammr.e adevarat?inainte sa intru in concediu crestere copil libera practica a fost avizata si cu puntele la zi.daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns,multumesc.
Autorizatiile de libera practica au fost refacute toate anul acesta . Autorizatiile vechi nu mai sunt valabile .
Si da , cotizatia pe cei 2 ani se plateste , 12% din sal minim pe economie , cel putin eu la oammr hd am platit ....
Acte necesare pentru eliberarea Certificatului de membru al Ordinului Asisten?ilor Medicali Generali?ti, Moa?elor ?i Asisten?ilor Medicali din Rom?nia (OAMGMAMR)
1. Cerere tip c?tre pre?edintele filialei OAMGMAMR;
2. Copie xerox B.I/C.I;
3. Copie xerox dup? certificatul de c?s?torie (dac? este cazul) sau copie xerox dup? hot?r?rea de divor?, dac? este schimbat numele;
4. Copii legalizate dup? actele de studii ?n specialitate;
5. Copie dup? adeverin?a de grad principal, dac? este cazul;
6. Cazier original de la Poli?ie;
7. Certificatul de s?n?tate fizic? ?i psihic?;
8. Declara?ie pe propria r?spundere privind ?ndeplinirea condi?iilor prev?zute la art. 14 ?i 15 din OUG 144/2008;
9. Asigurarea de r?spundere civil? pentru gre?eli ?n activitatea profesional?, valabil? pentru anul respectiv (la sf?r?itul anului ?n curs se prezint? pentru anul urm?tor) art. 16. (1) din OUG 144/2008;
10. Autoriza?iile de liber? practic? originale;
11. Adeverin?a de salariat care atest? vechimea ?n specialitate ?i salariul de baz?;
12. Decizia de pensionare, ?n cazul solicit?rii de a profesa dup? pensionare;
13. Dosar cu ?in?/plic.
Cel mai simplu insa e sa suni la filiala de care apartii si vei primi mai multe detalii ...
Bookmarks