mersi Deea![]()
Pentru a scrie in continuarea unui subiect (a raspunde) foloseste butonul reply. Altfel ai facut un subiect nou (new topic)
cu multa placere !!!!!!!!!!! si tinem legatura............pupici
Dar titlul subiectului chiar ca este bun. Ce bine ar fi sa fim solidari![]()
chiar daca este doar o picatura in ocean: -- Sa ne popularizam situl (spune-i si colegului de langa tine,lipeste cateva afise,etc.) -Care este ordinea de prioritati,ce ne intereseaza mai tare,ce dorim sa se rezolve mai intai? - -Putem strange semnaturi pe forum pt anumite petitii sau memorii -Credeti ca putem copta si pe unii oameni ai Sanitasului in demersurile noastre on line? Nu trebuie sa fim doar multi,ci uniti;sa fim mai buni ,mai corecti,mai constiinciosi,mai profesionisti,mai informati. -Nu dati motive de observatii superiorilor,dar fiti fermi,nu va ponegriti colegii,dojeniti-i pe cei mai nestiutori care mai gresesc uneori,dar fara alte persoane nedorite in preajma!
nu am inteles ce va referiti caci noi suntem solitari in cel mai multe cazuri
Pt. Sorin
Nu am inteles care e legatura ta cu Injectia.ro ,apropos de solidaritate ,nici eu nu stiu ce vrea sa spuna lumea :?
De ce ma intrebi de legatura cu Injectia .ro?Publicat initial de infectioasespbz
sunt logat pe forum si sunt asistent medical iar ca sa spun asa pentru ca constat foarte mult egoism in profesia noastra am dezvoltat si eu un site
Forumul ajuta foarte mult la informarea reciproca a asistentilor medicali in domeniul profesional, politici salariale ... cu scopul de a ne face viata mai usoara si a trai demni in conditii de venituri cel putin decente.Publicat initial de andreiana
Sunt alte forumuri profesionale medicale care au facut deja acest lucru de mult. In ce priveste organizarea, aste ne revine noua, strangerea de semnaturi - da se poate face ...
In ce priveste sorin se pare ca exagreaza cu promovarea siteului propriu.
In legatura cu aceasta problema eu nu stiu ce sa zic ?dorinta mea sa dezvolt acel site este privita ca o concurenta?
scopul sitului meu este ca si la acest forum informarea colegilor si exprimarea sincera a problemelor noastre(mentionez ca la acest moment situl este sustinut numai de mine si nu am un scop patrimonial) deci nu am cum sa fiu un pericol pentru cineva(respectiv sa produc pagube materiale ,in afara de cele ce se produc in buzunarul personal) .
deci rog sa fiu privit ca un coleg si nu ca un concurent.
Mentionez ca am facut oferte de colaborare catre administratori forumului(dar fara raspuns)
deci revin la intrebare:
Solidari sau solitari?
solidaritate,despre asta era vorba.unii oameni nu prea mai cunosc asta.citeste ce am scris mai inainte.este in interesul nostru sa fim mai ".uniti"
Din pacate mailurile tale nu au ajuns la mine. Eu administrez singur acest site si este evident facut pentru solidaritate.Publicat initial de sorinb22
In ce priveste concurenta nu am nici o problema. Imi displac mesajele care repeta linkul si reclama sitului de mai multe ori. Daca ai cultura comunicarii pe forum afli ca e suficient un singur mesaj sau sa amintesti de situl tau o singura data. Mai mult de atat e Spam.
Si pentru reciprocitate poti pune si pe site la tine link spre injectia![]()
pot sa pun chiar un baner in pagina de linkuri si astept sa imi transmiti banerul sau forma care doresti sa apara
Pefer un subiect in forum cu reciprocitate
Sunt de acord
Ar fi bine sa fim solidari dar de multe ori majoritatea ne gandim doar la noi si asta ne face numai rau in profesia noastra...sperantza moare ultima fratzi si surori![]()
Bookmarks