Buna tuturor,
sunt noua pe acest forum,as avea o intrebare.Stie cineva cind si unde se dau examenul de debutant?
la locul de munca unde lucrezi de 6 luni, se mai practica
Cand se va da acest examen? In ce costa, si ce face mai exact.
as vrea sa stiu si eu de acest eamen de debutant. va rog spuneti=mi si mie cand trebie dat si cum se pocedeaza.astept si eu un raspuns .
eu,lucrez in spital si am fost la direc.de ingrijiri mi-a spus ce sa invat si urmeaza sa se stabileasca data cind va fi concursul,am mai depus si o cerere la secretariatul de la directorul de manager(specifici in cerere ca vrei sa treci de pe grad de debutant pe grad de asistent medical)iti doresc bafta
am scris la miriuca 29 valabil si pt.tine
Buna ziua,mai este cineva pe aici?eu stiu ca se dau la locul de munca. Am terminat scoala,astept luna viitoare sa-mi ridic diploma si tre. Sa ma inscriu la ordinul AM si mai stiu ca pe situl OAMMR gasiti informatii utile despre AMG debutanti .bafta tuturor
De ob icei examenele se dau in spital sau dupa caz unde te vei angaja,sunt grila si se practica ceva asemanator ca la examenul final....
pt.examenul de debutant te mai poti informa si de la directorul de ingrijiri [asta pt.cei care lucra in spital]
Oau, exista sansa sa dau examen dupa terminare pentru locul de munca?
da,exista sansa dupa cele 6 luni sa iti dai debutantul la locul de munca
Locul de munca cum il obtin?
Bookmarks