+ Raspundeti subiectului
1 la 2 din 2 m.
    La primele mesaje xmyna este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    08-02-12
    Loc
    Timisoara
    Varsta
    30

Doctorat in Informatica Medicala

Salut!
    Sunt doctoranda la Univ. "Politehnica" Timisoara, iar teza mea are ca tema procesul de asistenta medicala. Am cautat pe internet diverse foi de observatie si alte documente ale pacientului completate de catre asistente, dar majoritatea sunt in alte limbi.
    Am nevoie de cateva in limba romana pentru un studiu de lizibilitate. Confidentialitatea este asigurata deoarece nu le pot publica, doar rezultatele studiului le voi incorpora in teza mea.
    Va multumesc.

2. .
    La primele mesaje Clever este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    08-02-12
    Citat Publicat initial de xmyna View Post
    Salut!
    Sunt doctoranda la Univ. "Politehnica" Timisoara, iar teza mea are ca tema procesul de asistenta medicala. Am cautat pe internet diverse foi de observatie si alte documente ale pacientului completate de catre asistente, dar majoritatea sunt in alte limbi.
    Am nevoie de cateva in limba romana pentru un studiu de lizibilitate. Confidentialitatea este asigurata deoarece nu le pot publica, doar rezultatele studiului le voi incorpora in teza mea.
    Va multumesc.
    Bună seara!
    Pe internet găsiţi multe exemple de astfel de documente, iar dacă sunt în limba engleză, nu sunt chiar atât de greu de tradus... Pe site'urile din România nu stiu dacă veţi găsi informaţii, mai ales că documentele pacienţilor sunt confidenţiale, şi chiar nu ştiu cine le'ar putea face publice (cu excepţia persoanei în cauză). Încercaţi să căutaţi cu orice fel de motor de căutare, dar scrieţi în limba engleză, şi căutaţi în general, cu terminaţia ".com"
    Mult, mult succes!

4. .
+ Raspundeti subiectului

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje
  • Nu puteti salva fisiere
  • Nu puteti modifica mesajele proprii

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18