sunt studenta in anul II la facultatea de asistenti medicali generalisti si as dori sa fac voluntariat intr-o sectie de chirurgie. m-ar interesa sa aflu care sunt atributiile unui asistent medical intr-o astfel de sectie, programul de lucru etc. multumesc anticipat celor care vor posta aici.
Si yo sunt student tot anul 2 .....am o intrebare voi nu faceti practica in spitale eu fac voluntariat la Ambulanta in Brasov si nu ai nevoie doar de o adeverinta cum ca esti student si o cerere.........in cadrul sectiei poti sa mergi in orele de practica sau in timpul liber trebuie sa anunti asistenta sefa....acolo ti se explica ce ai voie sa faci.......cel putin asa e in Bv. programul este de 3 schimburi....
aaaa asa un sfat cel mai interesant mie mi sa parut in sala de operatie acolo vezi multe tot respectul pt. asistentii care lucreaza acolo..... bafta multa
sau mergi pe sectia de terapie intensiva a unei sectii de chirurgie... In ce oras esti???
Atributiile as. med. sint aceleasi in orice sectie...pe hirtie! In practica fiecare sectie are specificul si "traditiile" ei
Bookmarks