+ Raspundeti subiectului
1 la 4 din 4 m.
    La primele mesaje Leila este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-01-08

asistenti chirurgie

sunt studenta in anul II la facultatea de asistenti medicali generalisti si as dori sa fac voluntariat intr-o sectie de chirurgie. m-ar interesa sa aflu care sunt atributiile unui asistent medical intr-o astfel de sectie, programul de lucru etc. multumesc anticipat celor care vor posta aici.

2. .
    La primele mesaje Student Vasi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    27-12-07
    Si yo sunt student tot anul 2 .....am o intrebare voi nu faceti practica in spitale eu fac voluntariat la Ambulanta in Brasov si nu ai nevoie doar de o adeverinta cum ca esti student si o cerere.........in cadrul sectiei poti sa mergi in orele de practica sau in timpul liber trebuie sa anunti asistenta sefa....acolo ti se explica ce ai voie sa faci.......cel putin asa e in Bv. programul este de 3 schimburi....

4. .
    La primele mesaje Student Vasi este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    27-12-07

pt leila

aaaa asa un sfat cel mai interesant mie mi sa parut in sala de operatie acolo vezi multe tot respectul pt. asistentii care lucreaza acolo..... bafta multa

6. .
    Ucenic timid pipilug este pe drumul cel bun
    Data inscrierii
    03-10-07
    sau mergi pe sectia de terapie intensiva a unei sectii de chirurgie... In ce oras esti???
    Atributiile as. med. sint aceleasi in orice sectie...pe hirtie! In practica fiecare sectie are specificul si "traditiile" ei

8. .
+ Raspundeti subiectului

Subiecte similare

1. Clinica particulara de chirurgie laparoscopica
    De Gabi in forumul Asistenti medicali in spitale
    Raspunsuri: 0
    Ultimul mesaj: 05-12-09, 18:09

Tagurile acestui subiect

Bookmarks

Reguli de postare

• Nu puteti sa postati subiecte noi
  • Nu puteti sa postati mesaje